amelias redaktionsassistent bloggar!

Hon heter Lina och gör livet lättare för oss alla som jobbar på amelias redaktion. Dessutom är hon grym på att blogga. Såklart hon ska göra det på vår portal då! Läs hennes nyinflyttade blogg!

Hej Lina! Berätta vem du är för dem som inte känner dig!

– Jag är Lina Marianne Fröding. Ursprungligen från Värmland, även om det tyvärr är en numer tappad dialekt. Jag flyttade från metropolen Karlstad för tre år sen och kommer inte flytta tillbaks! Förlåt.

Vad gör du?

– Min uppgift är att på massa olika sätt hjälpa till och förhoppningsvis förenkla arbetet för de övriga på redaktionen. Vad än det kan vara! Sedan är jag också läsarkontakt, hjälper till att leta fram gamla artiklar, sköter utlottningar, sätter ihop insändarsidan och gör lite intervjuer. Väldigt varierande och roligt. Jag lär mig massvis!

Hur är det att jobba på amelia egentligen?

– För mig är det ett lyxjobb. Jag har jobbat på café sen jag var typ 14 bast och sen även på ICA-lagret (har alltså truckkörkort).. så mitt kontor är världens finaste! Och lunchrast, bara en sån sak. Det tråkigaste må vara när folk “vill ha pengar” istället för en vinst de vunnit. Då känner jag att jag vill lägga mig under en sten.

Vad gör du när du inte jobbar?

– Jag skriver, äter något ganska tråkigt och billigt, lyssnar på musik, kollar på serier, promenerar, dricker kaffe, dricker öl, sover ibland, halkar ganska ofta, ligger i soffan med datorn på magen och läser hundra bloggar, går på klubb, läser tidningen. Ungefär så. På helger går jag ut, träffar alla jag inte träffar under veckan, och lägger mig väldigt sent.

Hur skulle du beskriva din blogg/hur länge har du bloggat?

– Den är nog väldigt varierad. Den har egentligen ingen nisch alls, men jag tipsar hemskt gärna om roliga/fina/upprörande saker. Och skriver vad jag funderar på, för jag funderar visst ganska mycket. Jag har bloggat i drygt två år.

Vilka inlägg har du fått mest kommentarer på?

– Mina superarga inlägg. De som behövs kommenteras. Smarta läsare, alltså.

Vem ska läsa din blogg?

– Exakt alla som vill. Jag hoppas man förstår mig även om man inte känner mig. Det vore så fint!

"Kalla små fötter" heter din blogg. Var kommer namnet ifrån?

– Namnet är gammalt och kommer från olika håll. Dels att jag faktiskt har väldigt små, och ofta kalla fötter, rent fysiskt. Sen tror jag att jag lite för ofta är en person som drar mig ur när det blir för jobbigt. Istället för att härda. Jag jobbar på det! Och det blir bättre.

Kalla små fötter

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!