ANNONS

Innehåll från Bonnier bookery

3 ljudboksfavoriter du inte vill missa

Finns det något mysigare än att förlora sig i en gripande berättelse när dagarna blir mörkare och kylan gör sig påmind? Oavsett om det är på bussen till jobbet, hemma i soffan under en filt eller i badet bland bubblor du satsar på egentid, är en riktigt bra ljudbok det enda sällskap du behöver.

1. En nutida feministisk samhällsskildring: "Kvinnor som vill" av Katarina Wennstam

Katarina Wennstam försvarar den hånade fittan, hon skärskådar rädslan för samtyckeslagen och fördömer allt vad slut-shaming heter. Kvinnor som vill … är en samling av nyskrivna och tidigare publicerade texter om sexet, lusten och kroppen som visar att en hel del har hänt sedan Wennstam debuterade 2002 med Flickan och skulden. Men mycket är också sig skrämmande likt. Som en av Sveriges främsta feministiska samhällsdebattörer, bland annat i hyllade sommar- och vinterprat, kämpar hon för förändring av vår syn på kvinnans sexualitet, lust och kropp. ”Det handlar om att påminna kvinnor om vilken fantastisk gåva sexualiteten är och hur mycket roligt man kan ha med lusten genom livet. Kvinnors spelplan måste bli lika rymlig som mäns.” Provlyssna "Kvinnor som vill" här!

2. En psykologisk thriller, som är svår att släppa: "Fristad" av Anna E Wahlgren

Två år sedan överfallet. Med stängsel och larm har rättspsykiatern Louise barrikaderat sig i sitt stora hus på landet. Hon har sökt en fristad, men känner sig inte det minsta trygg. Särskilt inte sedan mannen som knivskar henne svårt har släppts fri. Hon väntar och vakar. När små paket börjar dyka upp i brevlådan är hon säker på att han spelar ett spel, leker med henne. Så hittas hennes älskade hund död på gården. Kan det verkligen vara en olycka? Hoten och faran visar sig komma från ett håll hon aldrig hade kunnat ana. Anna E Wahlgrens tredje bok Fristad är en raffinerad psykologisk spänningsroman med oväntade vändningar. Provlyssna "Fristad" här!

3. Relationer, svek och otrohet: "Min perfekta man" av Bengt Ohlsson

Jasmine har den perfekta mannen. Det tycker alla. Adrian är snäll och sexig, jämställd och bländande vacker. Hennes vänner avundas henne, och kallar dem ”det perfekta paret”. Men när Silvio och hans hustru börjar hos henne i parterapi blir hon oväntat attraherad av honom. Adrian börjar prata om att de borde skaffa barn, och samtidigt tar Silvio allt större plats i Jasmines tankar. Är attraktionen besvarad? Ingenting i Jasmines liv är perfekt längre. Och efter en ödesdiger tur med Adrians nyinköpta båt finns ingen återvändo. Provlyssna ”Min perfekta man" här!

Du hittar böckerna hos prenumerationstjänsterna Nextory, Storytel och Bookbeat. Klicka in och läs om deras olika erbjudanden!

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Bonnier bookery och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!