ANNONS

Innehåll från RFSU

Hetta upp ditt sexliv - 5 tips

Oavsett om du är i en relation eller är singel så kan man ibland bli sugen på att göra sitt sexliv roligare och mer spännande. Som tur är finns det massa knep att ta till, här är fem härliga tips!

Prova nya ställningar

Vissa go to-ställningar kan absolut vara sköna, mysiga och heta – men ombyte förnöjer som man ju säger. Har du sett en ställning som du är sugen på att testa? Gör det! Om du har en partner kan du fråga hen om hen har någon ställning ni skulle kunna prova. Om ni tycker om att testa olika ställningar kan ni göra så att ni provar en ny ställning varje gång ni har sex. Byts om med att visa varandra!

Testa sexleksaker

Sexleksaker kan vara toppen att använda både när man har sex med sig själv och med någon annan. RFSU har ett brett utbud av sexleksaker där du kan botanisera och utforska. Fundera över vad du, och din partner, tycker om och vad ni gillar för stimulering och utgå från det. Om du inte vill använda eller inte tycker om sexleksaker finns det även exempelvis olika glidmedel som kan vara skönt.

Rollspel

Är ni trötta på vardagslivet? Testa på att vara några andra för en kväll! Att gå in i roller kan vara riktigt hett, och kanske ett sätt ni kan leva ut fantasier tillsammans. Prata med varandra om vad ni skulle tycka om och tända på. Kanske behövs ett miljöombyte för ert rollspel, eller kostymer? Fantasin sätter som bekant gränsen.

Läs sexnoveller

Att läsa sexnoveller eller erotiska böcker kan vara riktigt upphetsande, oavsett om du är ensam eller med en partner. Ifall du känner att det är svårt med rollspel och fantasier kan detta vara en bra början. Med hjälp av att läsa sexnoveller kan du kicka igång dina fantasier, och du lär dig också vad du tänder på.

Sexta

Att skicka sexiga sms, eller sexta som det kallas, kan vara en riktig krydda i tillvaron. Ni kan se det som ett förspel till vad som komma skall sedan när ni faktiskt ses. Skicka bilder och sms med vad ni vill. Kanske vad ni längtar efter att få göra med varandra?

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och RFSU och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!