Jenny vann utmaningen om bästa viktomslag

Så här skrev amelialäsaren Sofie på sin blogg: ”Min favorittidning är amelia. Men idag när jag stod i affären och (återigen) möttes av samma gamla omslag så tänkte jag, suck. Jag vet inte hur många gånger de ska ha en glad, käck tjej med ett måttband runt magen på omslaget. Vi utlyste därför en omslagsutmaning till er läsare. Här är vinnarbidraget!

Vinnaren i omslagsutmaningen blev Jenny Lundblad. Jenny bor i Huddinge söder om Stockholm, är 28 år och jobbar på reklambyrå. Hellre trivas med fler kilon, än vara missnöjd med få tycker hon.

– I viktdebatten tycker jag ofta att man fastnar vid hur många kilon man

vill gå ner eller upp, och inte fokuserar så mycket på vad som skulle passa just min kropp och vilken vikt just min kropp skulle må bäst med. Jag har X antal kilon mer än jag kanske skulle vilja, och som jag försöker bli av med. Men jag har också en kompis som är skitsnygg i sina pluskilon. Och när jag sliter mitt hår i provhytten så försöker jag tänka att "om hon kan vara snygg i sina kilon, så kanske jag också kan vara det". Hellre tycka att man är snygg i stl 42, än att vara missnöjd i stl 40 liksom... 

Bilden på Jenny är tagen av: Victor Wikander

Tack alla ni som lagt ner tid och energi på att göra omslag. Vi är superglada och tar verkligen åt oss av era åsikter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!