Vill du ha Michelle Obamas armar?

Slanka, välformade och starka – "the first lady" Michelle Obamas armar ser oförskämt bra ut på alla bilder. Vi vill också ha, så vad är hemligheten?

Som tur är har den amerikanska presidentfruns personliga tränare just avslöjat hemligheten. Michelle Obama är nämligen inte vältränad av naturen - utan lägger ner många timmar på att forma armar, rumpa, lår och mage.

 - Hon är verkligen en hängiven anhängare av fitness och hälsa, säger tränaren Cornell McClellan till Women’s Health News.

 Sedan 1997 har han tränat tillsammans med Michelle Obama inte mindre än 1 872 gånger - oftast i ottan innan solen ens gått upp.

 Hemligheten: en kombination av styrka, kondition och smidighet.

Programmen består av intensiv träning med vikter, där rörelserna aktiverar flera muskelgrupper samtidigt. Under ett träningspass kan Michelle Obama göra ett set med vardera 15 till 20 repetitioner av exempelvis bänkpress, utfall och andra övningar - utan vila mellan, men varvat med intensiva inslag av konditionsträning. Rephopp och kickboxning är också viktiga delar av träningen.

Den här sammansättningen ger henne en skyhög kaloriförbränning. Och därav ett par av världens snyggaste och mest exponerade armar.

Källa: Women's Health News, expressen.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!