Vilka blir dina nyårslöften?

För vår hälsobloggare Annika Sjöö väntar stora förändringar år 2010. Hon laddar med nyårslöften om både hälsa, bilkörning och inre harmoni. Och hon utlovar Kom-i-form-special i bloggen under januari! Vilka blir dina nyårslöften?

Annika:

Har du något/några nyårslöften? I så fall, vilka?

Än så länge vet jag tre stycken:

1. Att våga köra mer bil - jag är nämligen en riktig fegis när det kommer till bilkörande! Jag tog mitt körkort för ca 7 år sedan, men eftersom jag alltid bott i stan så har jag aldrig ägt någon egen bil. Detta har i sin tur lett till att jag sällan kör bil och när jag väl måste göra det så blir jag hur nervös som helst. Sedan jag blev gravid har jag inte kört bil en enda gång för att jag är så rädd att något ska hända barnet något! Stackars Michael som alltid får sitta bakom ratten...förlåt:-)

2. Komma i form efter förlossningen - jag känner ingen stress, men jag vill vara tillbaks under 2010 i alla fall!

3. Känna harmoni och lycka - det viktigaste är ju trots allt att må bra och känna glädje i livet!

Jag vet att de flesta nyårslöften brukar handla om att träna mer eller äta bättre etc. Därför så ska jag ha tema "Kom - igång - med -ditt - nya - liv" under januari! Vad sägs om det?

Kram Annika

Vilka blir dina nyårslöften? Skriv dem i kommentarfältet nedan! 

Till Annikas blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!