Träningstips under 100-lappen!

Vill du inte lägga flera hundra-lappar på träningsredskap som du kanske, eller kanske inte, kommer att använda? Helt okej. Du kan få både motion och muskler för – nästan inga pengar alls.

HANTEL-FLASKA 

 Ett bra alternativ till de dyra -hantlarna från sport-affären är PET-flaskor som du fyller med -vatten. Dunk med handtag fungerar också bra. Tränar framförallt armmusklerna. 

 Pris: Cirka 10 kronor. 

 HOPPREP

 Inte bara för småbarn utan en riktig kaloribrännare! Ger dig effektiv konditionsträning året om. Vill du göra eget hopprep kan du köpa vanligt rep från byggmarknaden. Köper du ett färdigt från leksaks-affären ska du komma ihåg att -repet måste vara tillräckligt långt för dig. 

 Pris: Cirka 15 kr. 

 ROCKRING 

 Det är dags att rocka loss igen! Rockringen trimmar midjan -effektivt. Du behöver knappt röra fötterna – och ändå lackar svetten efter bara några minuter. 

 Pris: Cirka 50 kr. 

 GUMMIBAND

 Kan köpas i sportaffärer. Grönt -brukar vara för nybörjare, blått är ”medium” och svart för den som vill ta i. Ger effektiv och allsidig -träning. Enkla övningar hittar du på nätet om du googlar t ex ”gummiband + övningar”. 

 Pris: Cirka 50–100 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!