Så många kalorier sparar du på att byta latten mot en kopp te

Kom igång med en ny vana på dagarna så sparar du lätt in på kalorier. Och missa inte Leilas blogginlägg längst ner om hur du når sommarformen.

Drick en kopp grönt te till eller efter varje mål mat. Förutom att det är bra för matsmältningen kan fem koppar grönt te om dagen hjälpa dig bli av med fett. Studier visar att det gröna teet både hjälper till att minska storleken på fettceller och gör våra muskelceller mer aktiva. Byter du dessutom ut ett par kaffe latte mot te så sparar du cirka 300 kalorier på en dag och 2?100 på en vecka, ungefär så många kalorier vi gör av med på en dag.

Få in vanan: Ha alltid med dig tepåsar med grönt te i väskan eller brygg en termos på morgonen och ha med dig under dagen. Välj ett te med lite koffein så det inte påverkar din sömn, till exempel japanskt hojicha, rostat te. För att få fram den rätta smaken av hojicha ska du värma termosen eller tekannan innan du har i teet och kokande vatten, på det viset hålls även drycken varm längre.

Vill du toppa sommarformen och komma igång med att bränna fett? Läs Leilas förslag på nya matvanor här och börja direkt idag!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!