Så kan du bli av med huvudvärken på 2 minuter - här är hyllade metoden

Huvudvärk? Då kanske det här kan vara något för dig!

Huvudvärk är något de flesta av oss får dras med av och till. Spänning, vätskebrist och stress är några av de vanligaste bakomliggande orsakerna och även om det finns olika grader av värk så kan nog de flesta av oss enas om att det rejält jobbigt.

Vi fann en (för oss helt ny) metod som folk svär vid ska vara supereffektiv och som sägs lindra huvudvärk på bara två minuter. Metoden förespråkas av Kamil Wawrzyszko som är en känd konsult och föreläsare och går helt enkelt ut på att du föreställer dig färgen, formen och storleken på din huvudvärk.

Testa med hjälp av klippet nedan. Det kan ju vara värt två minuter av tid, eller hur?

Kamil Wawrzyszko är en känd föreläsare och följs av 25 000 personer på sin Youtubekanal. Ofta handlar Kamils videos om hur du blir en lyckligare människa, men just den här videon om att lindra huvudvärk har setts över 800 000 gånger och under klippet finns tusentals kommentarer från personer som hävdar att knepet funkar.

Berätta gärna om det funkar för dig!

Klicka på bilden för att ta del av erbjudandet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!