Rosa bandet: Kläm på brösten!

Rosa Bandets kampanjmånad börjar idag, på amelia.se firar vi det med en bröstskola! Tack vare att Petra undersökte sina bröst, upptäckte hon sin cancer. Idag är hon frisk. Här är hennes steg for steg-guide.

Mobilen håller koll!

Glömmer du bort att undersöka brösten? Nu finns en sms-tjänst som påminner dig en gang i månaden.

For att påminna kvinnor om att undersöka brösten har Kelloggs Special K tagit fram en sms-tjänst i samarbete med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. En gång i månaden under ett års tid får du ett sms som talar om att det är dags att undersöka brösten. En uppmaning som påminner dig om att du enkelt och snabbt kan rädda liv genom att upptäcka en eventuell tumör i tid.

Ju tidigare bröstcancer upptäcks, desto större chans är det att bli botad.

- Att undersöka brösten är ett enkelt satt att upptäcka eventuella knölar tidigt, ändå är det många kvinnor som inte gör det regelbundet. Vi arbetar kontinuerligt med mottot att dela med sig av goda vanor och genom denna tjänst vill vi underlätta for kvinnor, säger Steen Koch, nordisk marknadsdirektor, Kelloggs. 

Tjänsten kostar 1 krona per sms exklusive sms-trafik och kan sägas upp när som helst. Du kan anmäla dig till tjänsten från den 1 september 2009 genom att skicka sms med texten VANOR till 72445.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!