Njut med amelia i höst

Semstern är slut och rutinerna igång igen. Men i år tänker vi behålla lugnet och den där sköna känslan som ledigheten och ljuset gav. Vi gör en njutresa och anlitar en coach för att må så bra det bara går. Du är så klart mer än välkommen att hänga på!

Res med amelia till Loka Brunn

Vi bor på behagfulla och nyrenoverade Loka Brunns hotell. Där vi även får en vällagad trerättersmiddag, frukost samt lunch på lördagen och söndagen. Du får träffa kända yogaprofilen Karin Björkegren Jones som leder stärkande yogapass.

amelias skönhetsredaktör Carin Karlsson berättar om senaste skönhetstrenderna. Hudterapeuter från det exklusiva salongsmärket Decléor lär oss mer om hudvård och ger rådgivning. I det nyrenoverade poolhuset tränar vi stärkande vattengympa, höjer pulsen på ett ashtangayogapass och skakar loss på ett zumbapass till smittande latinska rytmer. Dessutom finns det möjlighet till individuella behandlingar, promenader i det trollska landskapet, bastubad i sjön Södra Loken och mycket annat.

Chefredaktör Åsa Lundegård finns också på plats och du får dessutom en innehållsrik goodiebag!

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR.

Din coach i mobilen

Medveten närvaro rustar oss mot stress. 10 minuter om dagen kan  räcka. Det handlar om att vara närvarande i nuet och den som tränar  regelbundet på detta genom olika övningar blir bättre rustad att möta  vardagens stress och utmaningar.

I samarbete med en av Sveriges främsta mindfulness-experter, Cecilia  Åkesdotter, erbjuder amelia en unik möjlighet att få hjälp att öva, hjälp  att finna den medvetna närvaron. Med dagliga sms som skrivs speciellt av  Cecilia för amelias läsare får du enkelt förutsättningarna för att sakta  men säkert få ett hälsosammare liv.

Varje vecka kommer att ha ett specifikt tema: Kroppsbalans,  andningsfokus, utomhusnyfiken, personliga möten, acceptansfokus och  stresshantering.

Det är enkelt att komma igång. Så här gör du!

Sms:a MIND mellanslag AMELIA till 72130. Du kommer att få ditt första sms inom några dagar. Prenumerationen kostar 3:-/utskick. Du kan avsluta den när som helst  genom att sms:a MIND mellanslag AMELIA mellanslag STOP till 72130.

Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges främsta mindfulnessexperter, flitigt anlitad föreläsare och coach. I höst är hon aktuell med boken, ”Heartfulness – din väg till glädje i nuet” som hon ger ut på eget förlag (heartfulness.se)

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!