Anders Bagge lycklig igen efter hunden Esthers död: ”I dag kom Iris”

Det var i början av april som Anders Bagge meddelade att hans stora kärlek och bästa vän, hunden Esther hade fått somna in. "I dag slocknade dina ögon, i dag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv", skrev Anders på Instagram. I helgen berättade tv-profilen att en ny hund fångat hans hjärta efter sorgen från Esther – Iris,som nu har flyttat in hos honom.

Det har hunnit gå en dryg månad sedan Anders Bagges trofasta hund Esther somnade in.

Esther, som funnits vid den folkkära tv-profilens sida och som blivit minst lika känd som sin husse, blev tio år gammal innan hon lämnade jordelivet. Bulldoggen har varit flitigt omskriven då hon för sex år sedan lurade döden i samband med en helikopterolycka där hon fick halsen uppskuren.

De senaste åren opererades hon även flera gånger för sina njurproblem. Esther var en riktig kämpe och bevisade gång på gång att det inte bara är katter som har nio liv. Men varken djur eller människa kan leva för evigt och samma kväll som Esther gått bort så skrev Anders Bagge om smärtan.

Sorgen efter Esther

"I dag slocknade dina ögon, i dag slocknade den som gett mig mest kärlek i mitt liv", skrev han då på Instagram och fortsatte;

”Jag älskar dig och vänta på mig däruppe, så fortsätter vi i evighet att alltid vara tillsammans. Din just nu förkrossade husse”.

 

Anders Bagge välkomnar nya hunden Iris

Men nu cirka fem veckor efter Esthers bortgång har Anders Bagge välkomnat hem en ny liten valp till sin bostad i Ekerö. På Instagram kan man se en leende Anders stå framför ett stort plakat med orden ”Iris välkommen”. I texten till bilden har tv-stjärnan och musikprofilen skrivit:

”Det var inget enkelt beslut, kan aldrig få tillbaka Esther hur mycket jag än skulle vilja...men jag älskar ju hundar, och saknar närheten så idag kom Iris”.

 

På nästa bild får man se hur lilla Iris ser ut, och visst är hon bedårande?

”Så här ser underverket ut ???? , känns märkligt men så rätt.”, skriver Anders Bagge på Instagram.

 

Och den lilla stjärnan verkar såpass bekväm hemma hos husse att hon redan hittat sin plats i soffan.

 

Grattis och lycka till önskar vi Anders Bagge och lilla Iris! :)

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

LÄS MER:

Här går Liams laxermedel-prank mot mamma Laila Bagge helt fel - det här misstaget gör han inte om

Sanna Nielsen hyllas för avklädda bilden: ”Jag önskar att ingen skämdes!”

Pernilla Andersson om att skiljas: ”Jag gick verkligen sönder”

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!