Lady Gagas starka tacktal under Grammygalan – pratade om psykisk ohälsa

När Lady Gaga vann en Grammy för låten Shallow, valde hon att prata om psykisk ohälsa i sitt tacktal. – Om du ser någon som har det svårt, titta inte bort, sa hon på scenen.

Lady Gaga

 kammade hem en Grammy i kategorien Bästa pop-duo/gruppframträdande för låten Shallow som hon sjöng tillsammans med Bradley Cooper i filmen A star is born. När hon gick upp på scenen och höll sitt tacktal valde hon att lyfta filmens ämne psykisk ohälsa och valde att lyfta det viktiga ämnet.

– Jag är så stolt över att vara med i en film som tar upp psykisk ohälsa. Det är så viktigt, många artister kämpar med detta. Vi måste ta hand om varandra, om du ser någon som har det svårt, titta inte bort. Och om du lider, även om det kan vara svårt, försök hitta modet inom dig för att berätta för någon hur du mår, sa hon i sitt tacktal.

Lady Gaga vann flera priser under galan; Bästa popsolo (Joanne), bästa låt skriven för visuell media (Shallow) och bästa popduo/gruppframträdande i A star is born. Foto: Chelsea Lauren/REX/IBL

Bradley Cooper kunde inte vara med på Grammy, då han var på Bafta-galan i London som hölls samtidigt.

Läs mer på Damernas värld: De var bäst klädda på Grammygalan 209 

Se hela Lady Gagas tacktal här:

https://youtu.be/ytFPZdhvaMQ

 

Läs också: Lady Gaga om att leva med smärta – diagnostiserad med fibromyalgi

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!