Johanna Toftby måndagspeppar!

Måndag igen, pust och stön... Eller? Johanna Toftby försöker piffa till vardagarna på frisörsalongen och hemma med döttrarna så att varje dag blir en fest! Läs hennes tips och bidra med dina egna.

Vår bloggare Johanna Toftby försöker få vardagen att inte bli tråkig. Med alla medel sätter hon guldkant på tillvaron.

”Jag skulle nog  inte orka om jag bara hade en enda transportsträcka med  enbart  ”måsten” fram till fredag kväll. Då ligger jag förmodligen i en liten  hög som ett vrak nånstans.

En nya vecka behöver ju inte vara ”ångest”- tvärtom. Det är ju alltid  en ny utmaning, barnen ger mig energi och inspiration. Mitt jobb och  mina kollegor ger mig också mycket energi och glädje- vi tillbringar  oerhört många timmar på arbetet, viktigt att man trivs.”

Gå in på Johannas blogg och få lite måndagspepp! Och kommentera på inlägget med DINA bästa tips till vardagsglädje. De bästa förslagen publicerar vi på amelia.se imorgon!

Till Johanna Toftbys blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!