Datum: 2 februari 2019
Tid: Kl 9-16
Plats: Torsgatan 21, Bonnierhuset
Pris för prenumeranter: 2195 kr
Pris för icke prenumeranter: 2495 kr

Boka här!

Tara och amelia bjuder in till en coachning- och inspirationsdag där du får hjälp att renodla dina tankar, idéer och förutsättningar för att ta nästa steg i din karriär och ditt liv. Du kommer att få tal del av smarta tankesätt och konkreta verktyg för att kunna identifiera din önskade framtid. Så ta ett kliv i rätt riktning tillsammans med oss och lär dig att utnyttja din fulla potential för att nå fram till dina drömmar och mål i livet. 

Kursledare för dagen är Blenda Lagerkvist.Blenda har hjälp flertalet företagsledare att nå sin fulla potential och nu, för första gången, har du som privatperson chansen att ta del av den kunskapen. Med sin långa erfarenhet som VD, headhunter, coach och nu egenföretagare till det egna företaget Blendissima kommer du få många konkreta tips och målande exempel. Det i kombination med hennes italienska rötter och hennes krossande av jantelagen gör att ingen lämnas oberörd.

För att maximera din upplevelse så kommer också superinspiratören Anna Sunneborn att dela med sig av sin succéföreläsning “Säg JA till livet”. Föreläsningen är full av humor, tänkvärda ord och så som Anna ser på livet, det går upp och ner som en hiss. Ibland är vi i källaren, ibland på någon mellanvåning och ibland på top floor.

Det blir en heldag full av skratt, tårar och gåshud men framförallt är det en möjlighet för dig att utveckla din personliga resa och ta ansvar över ditt liv.

blenda.anna.dubbel

Exempel ur kursinnehållet:
– Ditt personliga läge
– Kartlägg ditt liv
– Drivkrafter, kompetenser och erfarenheter
– Energitjuvar och energiboostar
– Praktiska övningar
– Målsättning
– Säg JA till livet!
– Fika

 Hur vill du att ditt liv ska se ut imorgon, nästa månad, nästa år och om 10 år? Ta chansen och bli den du vill vara!

Boka idag! Begränsat antal platser!

NUVARANDE Boosta dig själv och bli den du vill vara!
NÄSTA Vattenfast mascara – bäst i test 2018