Behöver du tips på nyårslöfte? – Detta är vad svensken lovar inför 2018

Det är den tiden på året när det är dags att avge ett nyårslöfte. Har du inget eget löfte än, kan vi ge 5 tips: Detta är vad de flesta svenskar kommer lova sig själv inför 2018.

Brukar du avge nyårslöften? En undersökning från eBeach.se visar i alla fall att 68 procent planerar att avge löften inför 2018. Och det verkar bli ett riktigt härligt år, det som ligger framför oss, om man ska tolka svenskens nyårslöften, där topplaceringarna är: Resa mer, stressa mindre och träna mer.

Hitta motivationen – boka en träningsresa!

Vanligtvis toppar löften om träning och viktminskning, men i år är det vanligaste nyårslöftet istället att resa mer och stressa mindre. 71 procent uppger att de planerar att resa mer frekvent nästa år jämfört med 2017.

Träning och att gå ner i vikt hamnar dock också högt upp på listan. Så många som 23 procent ska lova sig själva att träna mer och 17 procent vill gå ner i vikt. Den stora andelen som tänker vara hälsosamma kan därmed eventuellt förklara varför så många som 58 procent gärna vill åka på träningsresor till solen under nästa år.

Undersökningen visar att de allra flesta blir mer motiverade att träna om de har resor inplanerade. Ett vinnande koncept för att hålla sina nyårslöften kan alltså vara att helt enkelt boka in drömresan under 2018.

Häng med amelia på träningsresa nästa år!

Här är våra erbjudanden just nu.

Topplista – Svenskarnas nyårslöften inför 2018

1. Resa mer 31 %

2. Stressa mindre 24 %

3. Träna/motionera mer 23 %

4. Spara mer pengar 17 %

5. Gå ner i vikt 17 %

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!