ANNONS

Innehåll från Dermosil

Drömmer du om en hy som strålar? 4 tips som funkar

När huden är i obalans gäller det att leva ett hälsosamt liv med motion, varierad kost och bra skönhetsrutiner. Här är bästa knepen för en vårfräsch hy.

Känns huden trött och matt? Din skönhetsrutin behöver kanske ses över eller uppdateras. Visst, det finns quick fix-knep som snabbt ger hyn nytt glow, men att ändra livsstil och använda hudvård med E-vitamin hjälper dig att få en hy som strålar på längre sikt.

1. Se över din livsstil

Om du känner att din hy är i obalans är det bra att tänka på hur du lever. Se till att prioritera sömn, undvik att stressa så mycket det går, kom ihåg att motionera regelbundet och skippa cigaretterna. Då har du större chans att få en mer välmående hy. Det kan också vara bra att se över hur du mår. Känns allt fint eller finns det någonstans där skon klämmer? Om kroppen inte mår bra kommer det garanterat visa sig utåt.

Försök att skapa en livsstil som funkar för dig. Kanske kan du lägga dig en halvtimme tidigare? Foto: Milan_Jovic

2. Tänk på kosten

Det du stoppar i dig har en inverkan på hyn – därför är det bra att hålla koll på kosten. Att äta balanserat med mycket frukt och grönt, näringsrik mat, dricka några extra glas vatten under dagen och undvika för mycket socker och alkohol ger en välmående hy på lång sikt. Lägg till lite extra sallad till middagen och gör smoothies fullproppade med färgglada frukter och grönsaker. Toppa med lite frön!

En mer färgglad tallrik = mer näringsrik! Strössla några färska hallon över morgonyoghurten! Foto: Foxys_forest_manufacture
En fräsch hy börjar inifrån. Se till att få i dig vitaminer och antioxidanter, du kommer att märka stor skillnad

Tävling! Vill du vinna ett kit med produkter från Vitamin E serien från Dermosil? Klicka här så kan du delta i tävlingen.

3. Boosta med E-vitamin

Att använda rätt hudvård ger huden de bästa förutsättningarna för att må så bra som möjligt. Välj produkter som innehåller ingredienser som ger det lilla extra. E-vitamin är toppen eftersom det bevarar fukten i hyn samtidigt som det skyddar mot solskador.

Dermosils hudvårdsserie Vitamin E har bland annat en ansiktsmask med hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i huden, men mängden minskar i takt med att vi blir äldre. Hyaluronsyra hjälper både huden att bevara sin egen fukt, samt binda fukt som kommer utifrån. Perfekt för torrisen, eller för den som vill glowa lite extra mycket.

För att få bort smink och smuts ordentligt om kvällarna krävs en bra rengöring. Dermosils rengöringsmousse i serien Vitamin E innehåller bland annat B- och E-vitamin, som hjälper till att bevara fukten i huden vilket innebär att för tidigt åldrande av huden förebyggs. Vitaminerna fungerar också som ett skydd mot luftföroreningar.

 Vitamin E är en hudvårdsserie från Dermosil som bromsar den åldrande processen samtidigt som den ger fukt. Du hittar allt från rengöring och ansiktsvatten till serum och ansiktskräm – allt för att din hy ska må så bra som möjligt.

4. Skydda huden

Din hy påverkas av allt runtomkring. Avgaser, temperaturväxlingar och solen är de största bovarna. Därför gäller det att vara smart och se till att skydda huden ordentligt. Rengör varje morgon och kväll, använd solskydd året om och återfukta hyn under dagen, det är enkla knep som funkar. För att skydda hyn under sommaren kan du även bära en hatt med brett brätte. Snyggt och praktiskt!

Om du skyddar hyn motverkar du att den åldras för tidigt, får pigmentfläckar eller blir torr och irriterad. Foto: mihailomilovanovic
Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Dermosil och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!