ANNONS

Innehåll från Pandora

Julklapparna för alla – till mamma, vän och barn

Julafton närmar sig med stormsteg och snart är vi där. Gran, Kalle Anka, julskinka – och klappar förstås. Har du inte kommit på de perfekta julklapparna än till dina nära och kära? Lugn, här är bästa tipsen!

Smycken är ett säkert och tidlöst kort, och gör det därför till den perfekta klappen att ge bort till någon du tycker om. Smycken passar alla – det gäller bara att hitta smycket som passar personen du ska ge det till.

Till väninnan

Smyckena i Pandoras Celestial Collection har skapats med inspiration från universums tidlöshet och himlens magi. Sterlingsilver möter nattblåa nyanser och skimmer från kubisk zirkonia, vilket får kollektionen att andas vinter. Smyckena är stilrena och passar de flesta stilar. Du känner din väninna bäst, vilket smycke är perfekt för henne?

Örhängen med vingar och sten i kubisk zirkonia, 449 kr.

Ring med vingar och sten i kubisk zirkonia, 499 kr. Hängberlock i sterlingsilver och blått med detaljer i kubisk zirkonia, 499 kr.

Örhängen i sterlingsilver med stjärnor och stendetaljer i kubisk zirkonia, 499 kr. Armband i sterlingsilver med stjärnor och stenar i kubisk zirkonia, 749 kr.

Till mamma

Skäm bort din mamma med ett smycke från kollektionen Timeless Elegance, som utstrålar klassisk lyx. Smyckena har framträdande steninfattningar och intressanta former, vilket gör dem iögonfallande och de känns maffiga. Helt enkelt gör det dem till cherry on top i vilken outfit som helst.

Halsband i sterlingsilver med kubisk zirkonia, 899 kr.

Öppen armring i Pandora Rose med stenar i kubisk zirkonia, 1599 kr. Örhängen i Pandora Rose med stenar i kubisk zirkonia, 749 kr.

Y-halsband i sterlingsilver med detaljer i kubisk zirkonia, 949 kr.

Till ditt barn

Smycken är lekfulla och i julkollektionen syns det extra tydligt. Ge bort ett armband tillsammans med en fin, julig berlock. Under åren kan du sedan hjälpa till att bygga på armbandet med berlocker från Pandora för olika skeenden och upplevelser i ditt barns liv. Till exempel en berlock för favorithobbyn, körkort och examen. Tänk vad häftigt när hen sen är vuxen och kan se tillbaka på sin uppväxt genom sina berlocker!

Juliga berlocker, från 299 kr.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Pandora och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!