ANNONS

Innehåll från Maxfactor

Steg för steg: Så skapar du vårens snyggaste makeup-looks

amelias läsare fick chansen att tävla om att bli Max Factors nya ansikten utåt. Vann gjorde Rebecca, Paula och Rebecka. Inspireras av deras fina vinnar-makeup och gör det till din!

Hur vill du sminka dig i vår? Oavsett om dramatiska läppar är din melodi, om du hellre satsar på en look med mycket glow eller om den perfekta sotningen är din grej så hjälper vi dig med stegen dit!

Fixa looken: Naturlig sotning

Rebecca Klüger: ”Jag älskar mina olikfärgade ögon, med Masterpiece Max mascara kan jag framhäva dem ännu mer.”

1. Grunda med primer och applicera foundation med hjälp av medföljande svamp.

2. Värm upp basen med ett varmt och rosigt rouge.

3. Borsta brynen med brynmascara för ett naturligt resultat.

4. Svep en kall, brun skugga med skimmer över hela ögonlocken.

5. Måla läpparnas kontur med en läppenna som är nära den egna läppfärgen. Applicera läppglans.

6. Avsluta med settingspray för att makeupen ska hålla extra bra.

Max Factor Masterpiece Max Mascara, 170 kr. Max Factor Lip Cushion, ”30 Majesty Berry”, 99 kr. Max Factor Miracle Touch Foundation, 169 kr. 

Rebecca Klüger, 34 år

Rebecca jobbar som projektledare, och som person är hon en sprallig teaterapa. För att komplettera sin livliga och färgstarka personlighet sminkar hon sig gärna naturligt.

– En vanlig dag kör jag på concealer, bryn och läppar. 

Till fest lägger Rebecca mer fokus på sina ögon. För det använder hon Masterpiece max mascara och en blå eller brun eyeliner.

– Det gör att ett av mina ögon framhävs mer. När jag var yngre uppskattade jag inte alls mina olikfärgade ögon, men nu tycker jag att det är kul och unikt. Jag älskar dem.

På sin fritid umgås gärna Rebecca med vänner och familj.

– Jag uppskattar också egentid, det behöver jag för att ladda batterierna.

Fixa looken: Dramatiska läppar

Paula Manrique: ”Lipfinity hjälper mig att förstärka min kvinnlighet. Jag vill inte kompromissa med vem jag är för att jobba med det jag älskar.”

1. Applicera foundation med makeupsvamp. Lägg en ljusare concealer på ansiktets höga partier.

2. Svep bronzingpuder längst kindbenen.

3. Applicera en rostig ögonskugga över hela ögonlocket, en ljus, matt skugga mitt på ögonlocket och en mörk skugga längs fransraden samt i yttre ögonvrån. Applicera eyeliner och mascara.

4. Måla på läppenna och läppstift.

Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation, 169 kr. Max Factor Lipfinity, ”88 Starlet”, 159 kr. Max Factor 2000 Calorie Mascara, 139 kr. 

Paula Manrique, 37 år 

Paula beskriver sig själv som glad och social. Hon har två barn hon älskar att hänga med, och jobbar som spel- och teknikexpert.

– Jag har ganska nördiga intressen, jag älskar allt som har med spel, teknik och film att göra. Skönhet tycker jag också är roligt.

Max Factor har på olika sätt varit en ständig följeslagare i Paulas liv. 

– Jag började använda Max Factor som ung eftersom min mamma använde det. Nu är det mitt go-to märke för mascara och efter plåtningen har jag blivit besatt av All day flawless foundation. Den är magisk!

Fixa looken: Fräsch glow

Rebecka Raneby: ”Miracle Second Skin ger mig naturlig täckning och perfekt lyster.”

1. Applicera ett tunt lager foundation med pensel. Svep över ett ljusreflekterande puder. Applicera skimrande rouge och highlighter.

2. Svep en rosig ögonskugga i ögongloben och längst nedre fransraden. Addera highlighter mitt på ögonlocket och i inre ögonvrån. Rama in ögat med brun kajal.

3. Applicera rikligt med mascara.

4. Applicera ett återfuktande läppstift.

Max Factor Miracle Second Skin Foundation, 169kr. Max Factor Color Elixir Lipstick, ”nr 85 Angel Pink” , 129 kr. Max Factor False Lash Effect Mascara, 179 kr. 

Rebecka Raneby, 25 år

När Rebecka inte är på Göteborgs universitet där hon studerar till socionom tillbringar hon helst sin tid med familj och vänner. 

– De får mig att må bra.

Rebecka beskriver sig själv som modig, målinriktad och hon gillar att testa nya saker – vilket är varför hon ville bli ansiktet utåt för Max Factor.

– Jag har alltid gillat att stå framför kameran och bli sminkad. Detta kändes som en rolig och spännande utmaning!

Till fest experimenterar Rebecka gärna med ögonskuggor och färger, men till vardags är hennes look naturlig.

– Då är det basen som är viktigast. Jag gillar verkligen Miracle second skin foundation, den är lätt och ger fin lyster.

Make-up: Robin Werner, makeupartist Max Factor
Kläder: Stylein
Smycken: LWL Jewelry

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Maxfactor och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!