ANNONS

Innehåll från Hemfrid

”Jag vägrade vara städgeneral”

Som så många andra kvinnor i karriären fastnade Gisela Franzén även i rollen som projektledare över hushållet. Att ta hjälp med städningen hemma gav henne helgerna tillbaka, ett val hon aldrig ångrat.

Ett radhus med två föräldrar, ett barn och en labrador. Det låter idylliskt, men ställer samtidigt krav på att någon håller rent. I en tid av livet då karriärer ska byggas samtidigt som barn och husdjur behöver uppmärksamhet och vägledning, kan det berömda livspusslet bli oöverstigligt.

– Jag fick nog av att vara städgeneral, säger Gisela Franzén. Jag blev less på att städa och bestämde mig för att göra något åt problemet. 

Tack vare städhjälp kan Gisela Franzén och familjen göra något roligt under helgerna.

Sagt och gjort. Sedan början av 2019 är hon nöjd Hemfrid-kund, och har haft städning varje vecka sedan dess. 

– Det är fantastiskt att komma hem varje onsdag eftermiddag till ett skinande rent hem. Jag är lugnare, familjen är lugnare – till och med hunden är lugnare. 

Proffs på städning

Labradoren, som tidigare ansågs vara en allergihund, har efter Hemfrids intåg mått mycket bättre, menar Gisela. 

– Det är verkligen skillnad. Om jag städar ett rum kanske jag dammsuger och dammar lite, ibland orkar jag tvätta golvet också. Men här kommer det in proffs som verkligen rengör grundligt i varenda vrå. Det är klart att det märks på inomhusmiljön att man får bukt med damm och kvalster. 

Helgerna är äntligen fria

Gisela återkommer ständigt till känslan av lugn – ett nog så viktigt mervärde som gör investeringen kostnadseffektiv i längden. Att kapa en stor del av livspusslets alla måsten ger en frihetskänsla.

– Som många andra kontorsarbetare brukade vi vika helgen åt att städa, vilket bara skapade extra stress och konflikter. Nu kan vi använda den tiden för att göra trevliga saker tillsammans istället. Det är otroligt mycket värt för oss som familj, avslutar hon.  

Visste du att du även kan ge bort ditt RUT till en förälder som behöver hjälp med exempelvis handling, matlagning eller att montera en tv? Tjänsten heter Vardagsomsorg och är allt mer efterfrågad.

Är du sugen på att testa Hemfrid? Klicka här.

Artikeln ovan är framtagen av Brand Studio och Hemfrid och ej en artikel av amelia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!