Helena Aro har drivit bloggen Bohemchic tidigare. Nu flyttar hon hela bloggen till amelia.se och tar med sin härliga lust att inreda, hitta nya prylar som är vackra och roliga och inspirera.

Här är fem frågor till Helena som börjar blogga idag: 

Vad kommer bloggen handla om?

Jag är en sann inredningsnörd så bloggen kommer till stor del handla om inredning, nyheter och tips av olika slag. Eftersom jag är sminkös och stylist i botten så kommer jag även bjuda på en del mode, skönhet och smycken -som jag älskar att pyssla och tillverka själv. Och så behind the scenes….. jag måste jobba mentalt med att våga visa röran bakom allt det vackra också! Så en prestigelös lifestyle-blogg med andra ord!

Varför är det så kul med inredning?

Åh. Hm. Jag är ju estet och gillar allt som andas harmoni. När man inte har ett fett bankkonto och kan köpa vad man vill då kryper en äkta kreativitet fram att forma och skapa på egen hand. Kan jag inte köpa min drömtavla, då får jag försöka fota eller måla den själv. Alla möjligheter och annorlunda lösningar gör det så kul med inredning! 

Vilken är din favoritmöbel hemma?

Min mormors gamla linneskåp. Det luktar samma rosvatten som när jag var liten! 

Vilken pryl hyser du hatkärlek till?

Mina vita Ikeasoffor. Mest för att jag önskar jag hade modet att köpa något helt annat. Men jag är för feg.

Hur ser en drömmorgon ut hos dig?

Jag är galet morgonpigg, så en tidig sommarmorgon på altanen när solen går upp. En kopp kaffe i handen och tystnaden som bryts av fågelkvitter och katterna som gäspar i kapp med varandra. 

Här hittar du Helena Aros blogg – klicka och läs och bokmärk direkt

NUVARANDE Välkommen Helena Aro – vår nya inredningsblogg på amelia.se
NÄSTA Hunden hittar perfekta platsen för sin tupplur (det här ska vi också göra på semestern!)