Nu är det inte långt kvar innan tv-serien ”Gilmore Girls” kommer tillbaka. I fyra stycken 90 minuter långa avsnitt kommer vi få följa Lorelai, Rory och alla andra i Stars Hallow. Erkänn att du väntat på det här riktigt, riktigt länge.

Nästan nio års väntan är över, tv-serien ”Gilmore Girls” är tillbaka och världens alla fans jublar. Serien kommer sändas i fyra 90 minuter långa avsnitt på Netflix och allt utspelar sig under ett år och gå under namnet ”A year in a life”. Vi får följa Lorelai, Rory, Luke, Emily och alla andra i Stars Hollow under de fyra årstiderna vår, sommar, höst och vinter.

Gilmore Girls är äntligen tillbaka

Den populära tv-serien sändes mellan 2000 och 2007 i 153 avsnitt och under sju säsonger. Där fick vi följa mor och dotter Lorelai och Rory Gilmore och deras liv i Stars Hollow men även andra karaktärer som Emily, Luke, Jess, Michel och Sookie för att nämna några. Men vad har hänt sen sist då? Är du så nyfiken att du inte kan hålla dig till premiären den 25 november så kan du få en försmak i trailern nedan.

Visst blir man ännu mer pepp?

NUVARANDE Gilmore Girls ”A year in a life”-trailern är äntligen här
NÄSTA Här testar James Corden Lady Gagas galna outfits i ”Carpool Karaoke” (och det är så roligt!)