I annonssamarbete med DOVE

Exklusivt för våra läsare: Prova Doves nya duschcreme och bodylotion!

Vill du bli vår nya testpilot? I samarbete med Dove erbjuds nu amelias läsare att prova Doves nya duschcreme och bodylotion med avokado och ringblomma! I gengäld önskar vi att du delar med dig av dina erfarenheter.

Så här gör du: Anmäl dig via länken nedan. Efter din anmälan får du produkterna hemskickade till dig för din personliga utvärdering. Efter två veckor fyller du i ett formulär om hur du upplever produkten. Är du dessutom intresserad av att berätta om vad du tycker om produkterna i amelia? I så fall kan du få bli intervjuad och vara med i tidningen!

Anmäl dig här!

Obs! När du tävlar samtycker du till personuppgiftsbehandling inom Bonnier Tidskrifter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

produkt_2000x1000

Den skönt löddrande duschcremen gör näring på djupet när du duschar och bodylotion absorberas snabbt av huden och lämnar en fräsch doft. Serien passar alla hudtyper.

Om Dove Nourishing Secrets Invigorating

Doves nya duschcreme och bodylotion med avokado och ringblomma har hämtat inspiration från sydamerikanska skönhetshemligheter. Avokado är rik på fuktbevarande oljor och näring, och lämnar huden mjuk och återfuktad. Ringblomma skyddar din hud och sägs ha läkande egenskaper.

NUVARANDE Exklusivt för våra läsare: Prova Doves nya duschcreme och bodylotion!
NÄSTA 10 situationer som får oss att vilja sjunka genom jorden (om det ändå vore så lätt!)