I annonssamarbete med AKADEMIBOKHANDELN

Hösten är här. En del av oss jublar, andra bävar. Oavsett hur du känner är det en bra början att uppdatera barnens skolväska och dina egna jobbprylar.

Här har vi valt ut 12 smarta och snygga prylar från Akademibokhandelns skolstartsserier, som garanterat gör dig och kidsen redo för hösten.

Smartaste anteckningsböckerna

Anteckningsböcker för ordning, kreativitet och effektivare jobb. Våra favoriter:  1. Spiralblock, finns i fler motiv med bilder hämtade från djurvärlden 2. Praktiskt anteckningsbok, Flora, med band runt i A5. 3. Spiralblock Neon, ett färgglatt block utanpå men med vita sidor inuti 4. Linjerat block i A5 i metallic rosa, finns också i metallic blå och silver.

Anteckningsböcker är som väskor, man kan inte ha för många! Och särskilt när hösten kommer är det härligt att köpa en ny fin bok med oskrivna blad. Linjerat eller olinjerat, spiralrygg eller med bokmärke är en smakfråga. Akademibokhandeln har flera nya kollektioner, och både du och barnen hittar garanterat er favorit. 

Vassaste pennorna

Fyll pennfodralen med kul och praktiska pennor. Här är favoriter för både stora och små. 5. Blyertspennor med djurmotiv. 6. Blyertspenna Sparkle i guld. 7. Kulspetspenna Ballograf Rondo i turkos och rosa.

Här hittar vi barnens (och mammas) favoritpennor. Nyvässade, påfyllda och redo att sättas i verket.  En penna man blir glad av vill man också använda mycket. De här pennorna kommer vi garanterat vässa i höst!

 Pennfodral för ordning

Pennfodral som sticker ut. 8. Fyllt pennfodral med rymdmotiv i 3D. 9. Snyggt pennfodral i metallic silver. Finns också i metallic-blå och rosa. 10. Praktiskt pennskrin i grön neon, finns även i neon-gul och rosa.

Ett coolt kaktussudd, eller små söta djur gör arbetet roligare! Akademibokhandeln har flera fina suddgummin och smarta tillbehör till skolstarten.

Ett pennskrin i skolbänken och jobbväskan är alltid ett måste för att hålla ordning på pennor och sudd. I Akademibokhandelns Kollektion Stora A hittar du flera smarta varianter. Och det är inte bara barn som har nytta av pennfodral. Räck upp en hand om du har lösa pennor som ligger och dräller (eller tappas bort), både på jobbet och hemma. 

Låt det viktiga ta plats

Oavsett om du ska kickstarta, mjukstarta eller nystarta gäller det att vara rätt kittad. 11. Väskan i metallic hänger vi över axeln i höst.  12. Fin förvaring för viktiga papper, A4-mapp i mönster Flora.

Struktur och planering längtar vi efter de första jobbveckorna. Satsa på mappar att samla viktiga papper i, både till jobb och skola. Och kanske en ny, stilig väska. Jo, Akademibokhandeln har faktiskt väskor också. Vi fann vår metallic-favorit.

Du hittar fler bra-att-ha saker inför jobb- och skolstarten på Akademibokhandeln.