Missa inte nya amelia Vikt & hälsa!

Nya numret av amelia Vikt & hälsa ute nu. 140 sidor för dig som vill förändra din vikt för alltid!

ANNONS
ANNONS

Ur innehållet: Sommarens 5 starkaste hälso- och må-bra trender!

Konditions- och styrketräna med Helene Ohlsson på Sats.

1. Säg farväl till alla tokdieter. Du ska i stället äta mer, i kombination med träning, för att gå ner i vikt på ett vettigt sätt. Häng med i amelia Vikt & hälsas 6 veckor långa fettbrännarskola. Du får din drömkropp samtidigt som du går ner ett halvt kilo i veckan!

ANNONS
ANNONS

2. Haka på Kropp & själsträningstrenden. Testa vårt enkla och roliga sänggympaprogram. 10 minuter varje morgon räcker för att göra dig piggare, snyggare och starkare!

3. Sov bättre! För lite sömn kan göra dig sjuk. Forskning visar att vi inte kan prestera maximalt, vare sig fysiskt eller psykiskt, utan tillräckligt med sömn. Har du svårt att sova så ta tag i problemet nu en gång för alla. I vår stora sov-bättre-guide hittar du tre bevisat effektiva metoder.

ANNONS
ANNONS

4. Öka din energi! I vårt energitest får du tips på vilka livsstilsförändringar du kan göra för att öka din energi. Kanske är det dags för en sommar-detox, eller någon uppiggande behandling?

5. Banta på nätet. Vi har jämfört 5 stora viktsajter. I Lilla-guru-guiden, en lathund till de senaste coaching- och självhjälpsböckerna, får du också hjälp att hitta din må-bra guru.

Dessutom:
-Så fixade vi vår nystart, träningen förändrade livet!
-Bränn fett till vardags
-Vi snabbslimmade bort 12 kg!
-Juica dig pigg- och smal
och mycket mer i amelia Vikt & hälsa!

Missa inte amelia Vikt & hälsa 2007, i din butik nu!

NUVARANDE Missa inte nya amelia Vikt & hälsa!
NÄSTA amelia Vänta barn