Vinn Pierre Roberts nya superunderställ – håll dig torr och varm på träningen!

Få saker är så irriterande som skavande och illasittande underkläder när man är ute på en skön löprunda eller kör hårt på gymmet, men nu kan du slippa det! 

Pierre Robert har tagit fram superunderstället Technical Base i materialet Nilit fiber som andas och håller huden torr genom hela träningen. Det går också bra att springa och träna i enbart det snygga stället!

Pierre Robert Technical Base transporterar bort fukt från kroppen så att plaggen känns torra och behagliga mot huden och följer kroppens rörelser när du är aktiv. Det mjuka och elastiska materialet har inga skavande sömmar och designen är snygg och sportig och passformen perfekt!

Hitta ditt närmaste försäljningsställe på pierrerobert.se. Understället finns i stl S-XL och rekommenderat pris är 199:- respektive 249 :-per del. 

amelia har fem underställ att lotta ut och allt som krävs är att du svarar rätt på en fråga och skriver en motivering till varför just du behöver Pierre Robert Technical Base. Se till att maila ditt svar + motivering till  pierrerobert@bt.bonnier.se innan 13/10 som är sista tävlingsdag. Glöm inte att ange vilken storlek och färg  (rosa elller turkos) du vill ha på understället om du vinner!

 Var kommer Pierre Robert Technical Base att säljas?

1. Man kommer enbart kunna köpa det online

x.  På Ica, Coop, etc

2. I sportaffärer

NUVARANDE Vinn Pierre Roberts nya superunderställ – håll dig torr och varm på träningen!
NÄSTA Kör du (också) 100 squats per dag med Toftby?