Charlotte Perrelli är aktuell med en ny träningsbok för gravida. I boken berättar hon öppet om sina graviditeter och hennes personliga resa i hopp om att inspirera fler. Vill du bli en av dem? Vi har 10 signerade ex och ett av dem kan bli ditt. Tävla genom att fylla i formuläret under intervjun nedan!

I boken utgår du helt från privata erfarenheter och berättar öppenhjärtligt om alla aspekter av graviditeten, både utifrån dina egna missfall och hur du mådde efter dem till hur du hanterade foglossningar och själva förlossningarna. Finns det något råd du skulle ha velat ge dig själv innan din första graviditet?
– Var inte så orolig. Kroppen är fantastisk och klarar det mesta!

Vilket var det bästa ögonblicket under dina graviditeter? Förutom när du fick veta att du var gravid och fick möta pojkarna första gången.
– Det är alltid mysigt när de tre första månaderna är förbi. Oron över missfall minskar och man ser inte stor ut utan det börjar faktiskt synas att man är gravid!

Vad förvånade dig mest under dina graviditeter?
– Att det faktiskt är så tungt och att alla kvinnor är fantastiska som klarar av att gå igenom en graviditet.

Vilket är ditt bästa tips för att bibehålla en stark kropp genom hela graviditeten?
– Försök att inte dra på dig onödig vikt, det blir tungt ändå. Det viktiga är helt enkelt att vara hälsosam och fortsätta röra på sig.

I boken finns det flera tips på både träningsövningar och stretch, vilken var din favoritövning?
– Jag gillade att göra armhävningar på knäna. Jag fick jobba med armarna och blev inte så andfådd att det kändes tufft för konditionen.

Vill du läsa mer om Charlottes graviditeter, tips och råd? Fyll i formuläret nedan så kan en av böckerna bli din.

Fill out my online form.

NUVARANDE Charlotte Perrelli släpper träningsbok – Tävla om 10 signerade ex
NÄSTA När får pappan vara med? Lyssna på Wollins podd avsnitt 2 bums