Resor & Event

Res med amelia till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området. Våra resor ger minnen för livet och nya resmål blir snabbt bokade av tidigare resenärer.


Aktuella resor 2018


 Träningshelg Skepparholmen Spa

Endast fåtal platser kvar! Vi kickstartar våren med att testa högintensiv träning tillsammans med Sabina Dufberg & Robin Malmström på Skepparholmen.
När:
14-15 april
Pris: 3 595kr (prenpris 3 295kr)
Vad ingår: Boende, frukost, lunch och middag samt mycket mer.
Läs mer och boka här.


Träningsresa Kreta

Begränsat antal platser kvar! Följ med till lyxiga Cavo Spada utanför Chania på Kreta tillsammans med PT-Fia, Benke Rydman, Frida Lindström, Therese Ljungkvist samt The Fab Coach.
När: 4/5-11/12 maj
Pris:
12 998 kr
Vad ingår: All inclusive, boende, flyg, mat ombord, transfer på plats. Läs mer och boka här.


Ameliadeluxe

Den ultimata tjejhelgen – Fullspäckad helg med föreläsningar om mode, skönhet, ‘gör om mig’ sex och relationer. PT-Fia, Martin MelinTherese Ljungkvist, Marika Smith och redaktionen finns på plats på under helgen på The Winery Hotel.
När: 19-20 maj
Pris: 3 295 kr prenumerant, 3 595kr ordinarie.
Vad ingår: Boende, lunch x2, 2-rätters middag, mellis/fika och mycket mer.
Läs mer och boka här


Inspirerande resa till Kroatien

Följ med amelia till underbara Makarska Rivieran i Kroatien på en minivecka i september. Snart öppnar vi bokningen med mer information om resan – håll dig uppdaterad här!


Träningsresa Rhodos

Följ med oss, Olga Rönnberg, Terese Alvén och Annette Lefterow på en magisk träningsresa till 5-stjärniga Levante Beach Resort. De blir yoga, löpning, aerobics och helkroppsträning med med fokus på core med Olga.
När: 14-21 oktober
Vad ingår: Boende, flyg, transfer, halvpension osv.
Pris: 13 495kr
Läs mer och boka här


Dans- och träningsresa till Madeira

Nu slår vi klackarna i taket tillsammans med Cecilia Ehrling Danermark på Madeira. Under veckan kan du även träna med Tanja Fylking och få kostråd av Therese Ljungkvist.
När: 13-20 november
Vad ingår: Boende i del av dubbelrum, flyg, transfer, halvpension och fullspäckat program.
Pris: 14 998 kr
Läs mer och boka här


Om bontravel

Vi erbjuder upplevelser som är exklusivt framtagna för alla våra varumärken på Bonnier Tidskrifter. Vi samarbetar med experter och erfarna partners inom olika områden och erbjuder resor, kurser och event såsom träningsresor, skrivarkurser, moderesor, trendkvällar och skidhelger. Vårt mål är att ge dig det ”lilla extra”, som skapar upplevelser, kunskaper och minnen för livet. Så lockar en träningsresa till Mallorca, en expeditionsresa till Svalbard, en moderesa till Hamptons eller kanske en träningsweekend i Sverige? Här hittar du vårt breda utbud av resor och event under 2017.

www.bontravel.se