Rouge

Ingen makeup är komplett utan rouge, det vet varje makeupartist. Men vad är bäst, puder, mousse, eller gel? Våra flitiga testare har kollat!

aaaaa

1. Lancôme Magie Blush.
Nyans ”03” är helt suverän. En superlätt och fluffig mousse som glider lätt över kinderna och gör den nypromenerat rosig och fin. Störtsnyggt och naturligt! Pris 7 g/310 kr.

aaaa+

2. Claudia Blusher Rouge.
”Frosty Mauve” är ett riktigt bra puderrounge. Ger en naturlig fräschör som piggar upp och lyfter hela ansiktet. Bra budgetköp, men i gräsligt ful ask. Pris 24 g/75 kr.

aaaa+

3. Tromborg Palette Blush.
”2 Pcs” är användbar året om tack vare de dubbla nyanserna, och ger alla hudtoner en ovanligt hållbar, jämn och fräsch färg. En ny favorit! Pris 6 g/329 kr.

aaaa

4. The Body Shop Lip and Cheek Stain.
”01” ser ut som läppglans men är mer en lasyr för huden. Håller kinderna transparent rosiga in på sena natten. Pris 8 ml/149 kr.

aaaa

5. Biotherm Blush Smooth Powder Blush.
”10” gör ansiktet fräscht som en nyponros. Lättapplicerat puder i söt ask med både spegel och borste. Pris 5,5 g/235 kr.

aaaa

6. Shiseido the Make-up Color Stick för Cheeks.
”S5” är dyr, dryg men dunderbra. Bara att stryka på och jämna ut för att få störtsnygg färg. Pris 10g/310 kr.

aaa+

7. Isadora Perfect Powder Rouge.
”22” är en smulig puderkaka som ger kinderna en naturligt vacker färg. Stort plus för att Isadora sparat på glittereffekterna. Pris 5 g/109 kr.

aaa

8. Maybelline Dream Mousse Blush.
”04” är lätt att applicera tack vare den fluffiga konsistensen. Fin och varaktig färg, tyvärr i opraktisk glasburk. Pris 7 ml/100 kr.

aa+

9. Eyeko Raspberry Fat Balm for Lips and Cheeks.
Glider snabbt av kinderna, och är bäst som cool färggivare som håller munnen mjuk. Pris 6 g/149 kr.

aa

10. Pop Beauty Blush Cake.
”245” ser tonårsaktigt billig ut. Klumpig burk utan spegel. Ger för mycket färg. Pris 12 g/195 kr.

NUVARANDE Rouge
NÄSTA