Ögonpennor

En bra ögonpenna gör det lätt och snabbt att måla ögonen. Pennan är en favorit i sminkväskan - toppen för att fräscha upp makeupen. Vi har testat både säsongsnyheter och några beprövade favoriter.

ANNONS
ANNONS

aaaaa

1. Art Deco Soft Eye Liner Waterproof.
Nyans ”10” har den perfekta balansen mellan mjuk färg, suddvänlighet och exakt applikation. Sitter riktigt, riktigt bra men är ändå lätt att tvätta bort med en krämig remover. Pris 1,2 g/98 kr.

aaaa+
ANNONS
ANNONS

2. Aco Eye Pencil.
I nyans ”01” har pennan en snygg och diskret design. Känns lite hård och ger en tät och fin linje. Ändå är den lätt att sudda ut. Sitter länge och passar många allergiker. Pris 1 g/65 kr.

aaaa

3. Tromberg Eyeliner.
Nyans ”Absolute Brown” har en mjuk konsistens som gör det lätt att få fina streck utan att slita på huden. Lättsuddad och hållbar färg – underbart. Pris 1,2 g/129 kr.

aaaa
ANNONS
ANNONS

4. Clinique Quickliner for Eyes.
”Black” är en skruvpenna som aldrig behöver vässas, skönt! Linjen blir bred och suveränt suddvänlig. Testarna är eniga: helt enkelt en oumbärlig ögonpenna! Pris 0,3 g/165 kr.

aaaa

5. Estée Lauder Artists Eye Pencil.
”01” med pigmentrik linje är toppen som eyeliner. Är lätt att ”sota”, sudda ut till ögonskugga och som kajal innanför franskanten. Pris 1,3 g/170 kr.

aaa
ANNONS
ANNONS

6. Pop Eyeliner Pencil.
”Chocolate” är härligt mjuk att måla med. Lätt att sudda, men tyvärr måste färgen fixeras med en skugga, annars glider den snabbt bort. Pris 1,3 g/95 kr.

aaa

7. L´Oréal Paris Contour Resist.
”01” är en skruvpenna som kan formas med medföljande minivässare. Ger en snyggt softad linje som dock flyter ut efter några timmar. Pris 1 g/75 kr.

aaa

8. Nouba Eye Pencil.
”1” känns lyxigt len och krämig, och är mycket lätt att måla med. Har ingen vidare hållbarhet, tyvärr. Pris 1,18 g/135 kr.

aaa

9. Fleur de Santé Automatic Eyeliner.
”Black” ger en coolt kladdig och sotig linje. Men, kan bara skruvas upp, inte ner. Pris 0,3 g/79 kr.

aaa

10. Face Eyepencil.
”Mörkbrun” är torr men lätt att måla med. Ger en precis linje med tät färg, som tyvärr sitter uselt. Pris 1,2 g/105 kr.

NUVARANDE Ögonpennor
NÄSTA Rouge