Multiskuggor

Satsa på en ask med ögonskuggor i flera färger, då kan du variera mera! Ta diskreta nyanser till vardags och bygg på med färstarkt när det är fest.

aaaaa

1. Clarins Color Quartet.
Nyans ”20” i chic dosa innhåller färger som smickrar de allra flesta. Ett toppenköp för alla makeuptillfällen. Extra plus för en smidig liten ask och en riktigt bra, dubbelsidig applikatior. Pris 6 g/360 kr.

aaaa+

2. Lancôme Pop Chreub.
”002” kommer i en läcker (men tung) ask och har både kräm- och puderskugga. Snygg varmgrå nyans , söta pasteller och en highlighter som ändrar färg på underliggande skugga. Pris 7,1 g/470 kr.

aaaa+

3. Dior 5 Coleurs.
”370” verkar galet färgstark, men varje skugga är vardagssnygg i sig själv. Blanda två för festglamour som går att variera i oändlighet. Ett köp som ger sminkglädje länge, länge. Pris 6 g/470 kr.

aaaa

4. Estée Lauder Icon Eyeshadow Quad.
”04” är riktigt, riktigt bra, både i färger och hållbarhet. Diskret brun/kaki/beige för vardagen är läckert att toppa med cool turkos till fest. Fin förpackning. Pris 8,5 g/390 kr.

aaaa

5. Laura Mercier Evolution of Colour.
”Taupe Velvet” har färger som ser helt mesiga ut i asken. Men wow så snygga ögonen blir, med jämn färg som sitter superlänge. Perfekt necassärstorlek. Pris 2,5 g/360 kr.

aaaa

6. Clinique Color Surge Eye Shadow Quad.
”112” har två matta och två skimmerskuggor. Den mörkbruna glittrar läckert, den aprikosa har fin guldlyster. Nätt ask som ryms i sminkväskan. Pris 4,8 g/320 kr.

aaaa

7. Guerlain Ombre Éclat 4 Coleurs,
”261” kommer i en superlyxig ask och är verkligen snällfärgad. De ljusa, milda nyanserna passar bleka bondiner som föredrar en diskret makeuplook. Bra spegel. Pris 4,8 g/470 kr.

aaa+

8. Make Up A.
Säljer stadiga metallaskar som du fyller med deras skuggor i valfria nyanser. De dryga, pigmensttäta proffsskuggorna sitter från morgon till kväll. 10 g/495 kr.

aaa

9. Art Deco System Mosaique.
Fylls med skuggor som finns i många lystriga nyanser à 78 kr/st. Bara att välja färg och antal, praktiskt! 4,7 g/616 kr.

aa

10. Viva la Diva Quartet Eye Shadow.
”43” är väl värd pengarna – om du gillar mycket glitter. Bäst för fest. Pris 5 g/75 kr.

NUVARANDE Multiskuggor
NÄSTA