Multiskuggor

Satsa på en ask med ögonskuggor i flera färger, då kan du variera mera! Ta diskreta nyanser till vardags och bygg på med färstarkt när det är fest.

ANNONS
ANNONS

aaaaa

1. Clarins Color Quartet.
Nyans ”20” i chic dosa innhåller färger som smickrar de allra flesta. Ett toppenköp för alla makeuptillfällen. Extra plus för en smidig liten ask och en riktigt bra, dubbelsidig applikatior. Pris 6 g/360 kr.

aaaa+
ANNONS
ANNONS

2. Lancôme Pop Chreub.
”002” kommer i en läcker (men tung) ask och har både kräm- och puderskugga. Snygg varmgrå nyans , söta pasteller och en highlighter som ändrar färg på underliggande skugga. Pris 7,1 g/470 kr.

aaaa+

3. Dior 5 Coleurs.
”370” verkar galet färgstark, men varje skugga är vardagssnygg i sig själv. Blanda två för festglamour som går att variera i oändlighet. Ett köp som ger sminkglädje länge, länge. Pris 6 g/470 kr.

aaaa
ANNONS
ANNONS

4. Estée Lauder Icon Eyeshadow Quad.
”04” är riktigt, riktigt bra, både i färger och hållbarhet. Diskret brun/kaki/beige för vardagen är läckert att toppa med cool turkos till fest. Fin förpackning. Pris 8,5 g/390 kr.

aaaa

5. Laura Mercier Evolution of Colour.
”Taupe Velvet” har färger som ser helt mesiga ut i asken. Men wow så snygga ögonen blir, med jämn färg som sitter superlänge. Perfekt necassärstorlek. Pris 2,5 g/360 kr.

aaaa
ANNONS
ANNONS

6. Clinique Color Surge Eye Shadow Quad.
”112” har två matta och två skimmerskuggor. Den mörkbruna glittrar läckert, den aprikosa har fin guldlyster. Nätt ask som ryms i sminkväskan. Pris 4,8 g/320 kr.

aaaa

7. Guerlain Ombre Éclat 4 Coleurs,
”261” kommer i en superlyxig ask och är verkligen snällfärgad. De ljusa, milda nyanserna passar bleka bondiner som föredrar en diskret makeuplook. Bra spegel. Pris 4,8 g/470 kr.

aaa+

8. Make Up A.
Säljer stadiga metallaskar som du fyller med deras skuggor i valfria nyanser. De dryga, pigmensttäta proffsskuggorna sitter från morgon till kväll. 10 g/495 kr.

aaa

9. Art Deco System Mosaique.
Fylls med skuggor som finns i många lystriga nyanser à 78 kr/st. Bara att välja färg och antal, praktiskt! 4,7 g/616 kr.

aa

10. Viva la Diva Quartet Eye Shadow.
”43” är väl värd pengarna – om du gillar mycket glitter. Bäst för fest. Pris 5 g/75 kr.

NUVARANDE Multiskuggor
NÄSTA