Kroppskräm

En bra kroppskräm ska sjunka in i huden snabbt utan att kladda, och klara av att hålla huden mjuk, smidig och återfuktad. Vi har testat de senaste nyheterna.

aaaaa

1. HTH Body Creme Original.
En pålitlig bot för alla med krokodilhud. Den täta och dryga krämen doftar svagt av barnsalva, och håller torrisars hud mjuk och underbart återfuktad i dagar. Ett toppenköp! Pris 200 ml/55 kr.

aaaa+

2. MD Formulations Hand & Body Creme.
Andas ingen lyx trots priset. Men huden blir superlen, tack vare exfolierande ämnen. Tokdyr men toppenbra för alla med knottrig och narig hud. Pris 180 ml/470 kr.

aaaa

3. Rusk Calm Body Lotion.
Ganska dyr men otroooligt dryg! En liten klick på nyss torkad hud gör att du har fuktkänslan kvar i timmar. Finns i resestorlek också, för 29 kr! Pris 355 ml/149 kr.

aaaa

4. Nuxe Rêve de Miel Body Cream.
Doftar lätt och gott av honung . En tät kräm med noll kladdfaktor som snabbt gör huden underbart len. Bra med platt tub som som står på korken! Pris 150 ml/250 kr.

aaa+

5. Vaseline Intensive Care Aloe Fresh.
Jätteskön för alla som inte gillar feta och täta krämer. En riktigt lättviktare som ger en hållbar fuktbalans utan kladd. Pris 200 ml/39 kr.

aaa+

6. Kiehl’s Creme de Corps.
Doftar ”ingenting” men gör mycket för att hålla huden fräsch med skön fuktkänsla som varar länge. Svårt att tömma ur det sista ur flaskan. Pris 250 ml/295 kr.

aaa+

7. Laura Mercier Créme Brûlée Souflé Body.
En lyxkräm som gör huden skönt smidig och vaniljdoftande hela dagen. Grymt dyr, men mycket dryg. Pris 340 g/610 kr.

aaa

8. LdB Vitamin Lotion.
En nygammal favorit som gör precis allt den ska: huden blir återfuktad och elastisk. Snygg flaska med tunn, väldoftande lotion. Pris 250 ml/49 kr.

aaa

9. Ole Henriksen Body Sleek.
Lyckas vara både tunn och krämig. En svagt tvåldoftande och lättabsorberad återfuktare. Dyr men bra. Pris 355 ml/440 kr.

a

10. Kaos Body Butter Original.
Känns ok först, men den sköna effekten håller inte länge. Neutral doft. Pris 200 ml/19 kr.

NUVARANDE Kroppskräm
NÄSTA