Är du gravid finns det mycket att vinna på att träna (lite lagom). Nu har du chansen att göra det med Sofia ”PT-Fia” Ståhl – hemma i ditt eget vardagsrum!

 

Ä

r du gravid? Grattis, vilken grej, att vänta barn är riktigt speciellt. Du får ett helt nytt fokus och saker som verkat viktiga förut kan lätt blekna. Nu är det du, din kropp och ditt barn som är allra viktigast.  I amelias nya onlinekurs med Sofia ”PT-Fia” Ståhl får du:

Läs mer och köp kursen på brillbee.se

  • Lära dig vad du ska tänka på när du tränar som gravid.
  • Veta hur du ska äta för att må bra.
  • Tre träningspass där du får träna ihop med PT-Fia.
  • Bank med övningar för rörlighet och avslappning.

Här berättar PT-Fia om fördelarna med att träna som gravid

Träningspassen är fem, tio och tjugo minuter långa och du väljer pass utifrån dagsform och mående. Du får ha PT-Fia hemma i vardagsrummet som guidar dig genom alla övningar.

Få ett smakprov ur kursen i vår film:

Du kan göra passen genom hela graviditeten. Det enda du behöver är ett gummiband och en matta. Även du som inte tränat förr kan vara med! Välkomna till vår nya onelinekurs!

Rabatt om du bokar via amelia

Du som beställer kursen via amelia.se får 100 kr rabatt på ”Gravidträna hemma – må bättre med PT-Fias träningspass och recept” och betalar 299 kr. Ange koden AMELIA.SE vid köp så får du din rabatt.

Köp kursen här!

Så här funkar kursen

Onlinekursen ”Gravidträna hemma – må bättre med PT-Fias träningspass och recept” är en kurs på nätet. Du kan gå den var du vill och när du vill, och när du har köpt den har du tillgång till den i ett år.

Detta ingår i kursen

Du får tre träningsprogram: 5 minuter, 10 minuter och 20 minuter. PT-Fia leder dig igenom dem – och du väljer själv vilken längd du kör utifrån din personliga dagsform.
PT-Fias 26 favoritrecept för gravida! Du får nyttiga tips för hela dagen, från frukost till sena kvällen.
En guide till vad som händer i din kropp som gravid samt tips du kan använda om du drabbas av vanliga gravidåkommor som foglossning och illamående.
Välkommen till kursen!

Läs mer och köp kursen på brillbee.se

 

NUVARANDE Är du gravid? Gravidträna online med PT-Fia – när och hur mycket du vill!
NÄSTA 7 budord: Detta skall du icke göra på jobbet