ANNONS

Bästa tipset; Aloe Vers gel mot svamp i underlivet!

Hej! Jag lider av återkommande svampinfektioner i mitt underliv som jag vet att många andra oxå gör. Får det jätte ofta och det är så fruktansvärt jobbigt så att man bara vill gråta när det svider och kliar! Det brukar ta upp till fyra veckor att bli av med det när jag har fått medecin och under tiden har man ju hunnit bli tokig!
Det konstiga är att ingen gynekolog som jag har varit hos har något bra råd att ge för att lindra smärtan...
Men så fick jag se på min Aloe Vera gel från "forever" att den går att använda mot svamp för att den är antiseptisk och lindrar sveda och testade! Nu efter fyra dagar är jag mycket bättre! Dessutom Lidrar det obehaget jätte mycket. Den bedövar liksom och smörjer så man knappt har ont! Super bra!!! Så till er alla stackare med svampinfektioner, testa Aloe Vera!!! Man undrar varför IGEN läkare har kunnat rekomendera detta??!!

Kommentarer

Läkare bara ska skriva tabletter och sen kommer det tillbaka. Jag hittade ett glidmedel som har olika ämnen i sig för att motverka sprickor och svampinfektion och det var det bästa måste jag säga. Förut fick jag ofta sprickor när vi hade sex, men med det här glidmedlet är allt det tråkiga bort som gjorde att man liksom spände sig o inte kunde slappna av under sex eftersom man hela tiden trodde att man skulle spricka igen. Glidmedlet innehåller bla Aloe Vera o massa annat. Jag köpte den fraktfritt (vilket ju är bra när man handlar på nätet ;) ) på http://www.potensmedelgrossisten.se och klicka dig in på avdelningen "Kvinna" eller om det var "Glidmedel" kanske där jag hittade den.

När du skriver att du har sprickor. Är de som slid öppningen sprack eller har du små röda sprickor i väcken typ vid de inre blygdläpparna tillexempel? Tacksam för svar snarast.

Vagi-Soothe Mot Vaginal Svampinfektion - http://track.healthtrader.com/track.php?c=cmlkPTE5Nzk0OSZhaWQ9MjQ1ODMyNTI

Diflucan är ett receptbelagt läkemedel som behandlar bakteriella infektioner såsom till exempel svamp i underlivet. Den största fördelen med Diflucan är att du kan bli kvitt besvären och symptomen på svamp i underlivet med endast en enda dosering. Handla tryggt med Klarna idag och betala sen - www.onlineklinik.se/svampinfektion.html

Tack Martina för tipset om www.onlineklinik.se/svampinfektion.html Har beställt en behandling därifrån nu :)

Effektiv behandling av svampinfektion - http://track.healthtrader.com/track.php?c=cmlkPTcxMjkzMiZhaWQ9MjQ1ODMyNTI


.

Hej marre32! Undrar bara om du kunde skicka en bild/namn på hur flaskan ser ut? Det var några år sedan du skrev här och den verkar inte finnas på hemsidan längre.

Hej!
Jag har haft precis samma problem som du och försökte i flera år få reda på varför jag hela tiden fick svamp. Läkare, gynekologer och barnmorskor skyllde på än det ena, än det andra: p-piller, gravideter, amning (jag har tre barn) ... och när inget av det stämde så åt jag nog för mycket godis och borde inte använda strumpbyxor. Svamp fick jag vad jag än gjorde, oftast minst en gång per månad.

Det var inte förrän jag blev laktosintolerant och upptäckte att jag är överkänslig mot mjölkprotein, och därmed uteslöt komjölk helt ur kosten, som jag blev av med svampen i underlivet. En läkare som jag nämnde det för sa att han visste att laktos retar slemhinnorna och det kan göra att man lättare får svamp.

Det funkade för mig - jag är fri från återkommande svamp sedan över tio år.

PS Om man utesluter mjölk är det viktigt att se till att få i sig kalcium på annat sätt. Jag tar kalktabletter varje dag.

Man kan även drabbas av vestibulit om man inte får bukt med det. Här finns mer om svampinfektion i underlivet http://www.svampinfektioniunderlivet.se

hejsan! låter jättebra! jag bara undrar hur ska flaskan eller tuben se ut? för det finns ju olika från aloevera gel ''forever'' tacksam för svar!

Här har du den direkt
http://www.aloeverabutiken.com/product.html/ren-aloe-vera-gel

Drick gula dunken, Aloe vera Gel ( för all del, välj den smak som passar dig, men drick). Jag blev av med mina besvär efter fem år av att dricka några centiliter morgon och kväll.

Lycka till

detta är ju inte forever. Detta är forever: http://www.foreverliving.se/aloe-vera

Den där tuben är inte forever? Är försäljare själv nämligen.

Hej Anna, tack för tipset! Här är en bra film om svampinfektion som förklarar orsakerna bakom svampinfektion: https://www.youtube.com/watch?v=LbRbFBv64jc

Hej Anna, tack för tipset! Här är en film som jag tycker förklarar bra om orsaker till varför man får svamp: https://www.youtube.com/watch?v=LbRbFBv64jc

Även jag har beställt Diflucan som behandlar svamp i underlivet med en enda tablett. Sjutk effektiv! Handla tryggt med Klarna idag och betala sen - www.onlineklinik.se/svampinfektion.html

Diflucan har som en nämnd biverkning att det påverkar blodplättarna. En månad efter jag tog Diflucan var jag inlagd på sjukhus med noll (!) blodplättar så det skulle jag inte laborera med på egen hand. Svårt att förstå att det säljs utan recept. :-/

Jag rekommenderar starkt Multi Gyn Active Gel! Innerhåller ett naturligt ämne från växtriket som man forskat på. Förhindrar svampen att fästa och gynnar den naturliga bakteriefloran! Finns att köpa receptfritt på Apoteket.

Finns en del att läsa om det på vårdupplysningen http://www.vardupplysningen.se/sprickor-i-underlivet

Bra tips och läsvärt!

ANNONS
ANNONS
ANNONS