ANNONS

Varning! Slimex på Reductil-bantning luras...

Nu har jag köpt SLIMEX från två olika nätapotek och ingen av de har levererar. Känner mig så lurad och dum som har slösat viktig tid på att komma i form till julbröllopet.

Har idag läst om att idealbantning.com och reductil-bantning.com är polisanmälda för bedrägeri, de leverera tydligen inte sina paket utan behåller bara kundernas pengar. Varför kunde jag inte fått reda på detta innan jag betalt över 2000 kr och inte fått något.

Handla inte av reductil-bantning.com eller idealbantning.com om ni inte vill bli lurade.

Kommentarer

Hej

Vad konstigt. Jag har handlat från idealbantning.com och har fått mina piller utan problem.

Tråkigt det inte gick bra för dig.

Var inte en idiot Reductil / sibutramin är mycket farligt och aldrig köpa online dess förmodligen från ryska förfalskade scammers. Xenical är säker och du kan köpa det här utan ett föregående recept från en licensierad apotek i Storbritannien om du gör deras enkla online konsultation http://www.validpharmacy.com

Detta är ett populärt komplement just nu http://www.fatburnsupplement.net

Du kan beställa xenical här http://www.europepills.com

Har du provat Acai berry? http://track.acaiberry900.se/product/AcaiBerry-900/?uid=21452&sid=828&pid=129&bid=advandec

Garcinia rekommenderades av Doctor Oz. http://tinyurl.com/o6pmnsm

Du bör prova detta http://www.fat-cure.com

Behöver du hjälp med att rasa i vikt? Jag gick ner 10kg på 8 veckor med Xenical. Xenical är det enda bantningspillret som är godkänt av läkemedelsverket för att gå ner i vikt. Finns att beställa tryggt och diskret på: www.rasaivikt.se/xenical-bantningspiller.html

Köp en färdig detoxbehandling istället och rensa dina tarmar från avfall och gifter och hjälper dig sedan att förlora övervikt :) Tips: www.rasaivikt.se/detox-program.html

Köp en färdig detoxbehandling istället och rensa dina tarmar från avfall och gifter och hjälper dig sedan att förlora övervikt :) Tips: www.rasaivikt.se/detox-program.html

Detta är en ansedd apotek http://www.goodpharmacy.net

Raspberry ketones http://tinyurl.com/raspberrketonesv

Jag gick ner 10 kilo i 2 månader! Jag har köpt Reductil från pharmacy4-eu.net och är mycket nöjd. Verkar vara riktiga tabletter, jag känner mej inte hungrig alls längre. Jag måste oftast påminna mej själv om att jag måste äta

Bantningspiller Thermacuts - http://track.thermacuts.se/product/ThermaCuts/?uid=2484&sid=516&pid=115&bid=advandec Jag förlorade 13 kg i mindre än 2 månader och övervikten kom aldrig tillbaka.

jag har fått... ja till slut men det är tydligen hårda tider för slimex o liknande nu...
Däremot vet jag inte om det är någon form av placebo haha... jag märker ingen skillnad än i alla fall.
Någon som har testat deras produkter eller från något annat ställe?

Bantningspiller Thermacuts - http://track.thermacuts.se/product/ThermaCuts/?uid=2484&sid=516&pid=115&bid=advandec Jag förlorade 13 kg i mindre än 2 månader och övervikten kom aldrig tillbaka.

Efter ett antal mail och mindre trevliga påtryckningar från min sida fick jag så äntligen Slimex fr Reductil-bantning för en vecka sedan. Men håller med Maria - är det placebo eller vad... jag märker inte heller någon skillnad ...

Hälsningar

Jag har beställt Slimex i 2 vevor av reductil-bantning och fått min Slimex båda gångerna. Senast tog det lite längre tid än vanligt (Första kom efter 2 dagar) dock så stog det slut i lager när jag gjorde min beställning så hade inte förväntat med en snabb leverans.

Angående effekten så är iaf jag mycket nöjd, har gått ner ett antal kg.

"Äkta" Reductil ger mycket bra effekt iallafall. Jag gick ner 12 kilo på en och en halv månad! Så, jag skulle gissa på att ni kanske har blivit lurade?

jag fick lätt ut reductil på vårdcentralen. Jag är 167 & väger 80kg. Har precis börjat,känner mindre sötsug. Tror jag,man är rädd att det är inbillning så här i början. Några tips?

Så länge folk "köper" deras produkter och betalar i förskott via nätet, SÅ länge tjänar de pengar! Om det sen är sockerpiller eller vad som helst de ev. skickar iväg, tror jag inte de bryr sig ett dyft om...Går det så går det, så länge det varar.

Jag har köpt Slimex 3ggr. nu av reductil bantning och är nöjd. Har gått ner 6kg. på 3 månader. Men man måste oxå lägga om kostvanorna såklart för att det ska ge bättre effekt.

Man ska inte tro på alla inlägg som bara pajkastar, de har säkert bara någon annan sida de vill att man ska köpa ifrån istället. jag håller mig till dom iaf.

Jag har handlat av onlineapoteket en gång och det var sista gången. 18 dagars leveranstid och nu har jag tagit reductil i snart 3 månader utan något som helst resultat.

"Det är ju sockerpiller dom säljer" sa min väninna, hon har läst det på många sidor. Vilken slöseri på pengar.

Ja bra kost och motion går man ner i vikt av

Jag har beställt slimex från en av dom ovan nämda sidorna och är mycket nöjd. Tror många inte förstår hur Reductil fungerar, Reductil är en hunger dämpande medicin för oss överviktiga som har svårt att sluta äta. Med Reductil kommer du inte rasa i vikt enbart av att ta en tablett, sånna tabletter finns inte. Använd Reductil tillsammans med bra kost och ökad motion så kommer ni att gå ner i vikt!


//Från en som vet.

Jag vill bara ödmjukt men bestämt varna för Reductil och dess biverkningar. Jag vet inte om det är "äkta" Reductil ni äter som beställer över nätet men eftersom jag fått Reductil på recept vet att det kan ge svåra biverkningar.

Jag fick högt blodtryck och hjärtrytmrubbningar så jag trodde jag skulle dö. Dessa biverkningar är vanliga enl bipacksedeln.

Så snälla ni...var försiktiga!!! Jag har än idag problem med att hjärtat rusar eller får konstiga dubbelslag och väntar nu på en utredning. Ni här som beställer Reductil på nätet. Hur mycket övervikt har ni?? Gäller det max 15-20 kg så bör ni klara det utan medicin. Allt handlar om karaktär ändå...sorry men så är det.

Om ni som jag har över 40 kg övervikt tycker jag ni ska tala med en läkare. Jag fick en remiss till en gastric bypass som jag gjorde för ett år sedan och idag har jag tappat 36 kilo. Kanske kan det vara något för er med en BMI över 35?

Önskar alla ett stort lycka till.

Slimex är samma som Reductil. Bara att det är en generika. Sedan ni som tror de är placebo har fel, ni måste ju ändra kosten + motionera. Jag tappar helt matlusten när jag äter slimex, inge sug efter mat och har tappat dryga 8 kg nu och jag har köpt mina tabl från idealbantning.com

Har handlat från onlineapoteket och leverans uteblev så typiskt, köpte sedan från ett engelskt företag www.pharmacy4u.co.uk det kom fram iallafall :-)
Funkar jättebra för mig, men som någon sa tidigare man måste ju röra på fläsket också! Min man köpte reductil från en annan sida www.arrrghh.com det gick ruggigt snabbt, han fick sina reductil dagen efter i lådan, enligt honom så funkar de bra de också, var lite dyrare än från den engelska sidan men gick snabbare, de hade tydligen krånglig beställningsprocedur också, men fort gick det iaf!

Men man måste ju se till att det man väl stoppar i sig är bra och se till att komma igång med att röra sig, jag har tagit morgonpromenader kombinerat med reductil, gått ner 15 kg nu på 2 månader, 7-8 till så ska jag nog komma i bröllopsklänningen, var 15 år sen sist :-)

Trist att du blev lurad. Jag (och mina väninnor) köper iallafall SLIMEX ifrån www.healthcarepharma.co.cc. Å det har aldrig varit några problem. Har jag haft frågor så svarar dom jämt på mina mejl :)

reductil säljes hej!! jag säljer reductil 15mg för 1000kr för en månads förbrukning 30 piller allstå i oöppnat förpakning det här är en seriös annons. om du skulle va intereserad dom är från lab abbott dom som tillverkar reductil, vid eventuela frågor meila gärna till: katscm1979@hotmail.com

Inget vidare seriöst att sälja livsfarliga preparat med kontoret på fickan och en hotmailadress på nätet...

Katrin, det kan inte vara äkta reductil du säljer. Eftersom abbott har inte 1 månadsförpackning med 30 tabletter i. Dom har månadsförpackningar men dom innehåller inte 30 tabletter.

du sverige menar du att man får 28 men gå in på abbott ilinois där kan du bekräfta att jag säger saning.
mvh
katrin

Hej

tråkigt du blivit lurad.

jag har handlat Slimex av farmaciaeurope.com och har fått det dagen efter min inbetalning har desutom flera vänninor som har samma erfarenhet av dem så de är att rekommendera.

de leverar från Sverige

Mvh
Orisel

Hej.

Jag beställde från en sida som heter healthcareparma.co.cc. Första leveransen fick jag på 30 tabletter, men när jag beställde 90 tabletter så uteblev leverans samt svar på bedjan om sympati och förståeelse för att en fyra barns mamma med mycket extra bagage, har ett dåligt betalt vikariat, inte har råd att "skänka" 1300:- till dom.

Akta er för att köpa på nätet. Det är säkert många av dom som själva lägger in en kommentar om hur bra dom är och att dom levererar, bara för att få sälja och lura.

Exempelvis: kolla farmaciaeurope.com som är mystiskt likt healthcarepharmas sida som nu inte finns kvar. Dom har inga kontakt uppgifter. Ett ärligt företag som inte har för avseende att lura skriver väl ut såna uppgifter???

Tänk er för noga, och räkna alltid med att bli blåsta om ni köper över nätet..

Jag kan rekommendera www.slimex.nu ,beställt fyra gånger nu och alltid fått mina slimex i brevlådan.

Hej,
Jag har beställt och de levererar efter 1 vecka (snabb frakt) eller 30 dagar vanlig post. Jag är bara inne på andra dagen men fungerar med mättnad och ev hjärtklappning vid alcoholintag.

https://bestgenericdrugs.net/login.php?osCsid=a1477891b083b28a0b0d3ae5cf97049e

Lycka till

Jag kan verkligen rekomendera den här sidan,
bra priser, mitt paket rammlade ner i brevlådan efter 5 dagar och mycket diskreta platta paket :)

Verkar vara riktiga tabletter, jag känner mej inte hungrig alls längre. Jag måte oftast påminna mej själv om att jag måste äta :)


http://www.edandmore.com/

Hej!

Skulle bli oerhört tacksam om ni som köpt/köper slimex och/eller reductil mailar mig och berättar varifrån och hur!

Finns det någon med tabletter över som ni vill sälja får ni gärna höra er då också!

therese_myhrman@hotmail.com

Tack på förhand för att ni tar lite av er tid och hjälper mig!

MVH Therese

har du tillstånd att sälja läkemedel eller är det olaga läkemedelsförsäljning du ägnar dig åt?

<a href="http://www.greatjersey.com/products.php/Oakland_Raiders__2_JaMarcus_Russell_White_Stitched_Jerseys_"><img src="http://www.greatjersey.com/images/products/large/Oakland_Raiders__2_JaMarcus_Russell_White_Stitched_Jerseys_-1.jpeg" alt="Oakland Raiders 2 JaMarcus Russell White Stitched Jerseys" width=100" height="100" /></a> by the way,do you like shopping online?I can introduce a site for you.Very fine quality and reasonable price.

hej alla
nytt i Sverige skinny fiber viktminskningsprogram
helt naturligt bantningspiller som verkligen funkar utan biverkningar titta in på www.skinnyfiber.se och studera det som finns där!!

må väl alla
stefan

Hej, jag har använt slimex sen 4-5 månader nu och gått ner 15 kilo, är helnöjd. Och jag kommer fortsätta sålänge det finns och tills ja hamnat på min drömvikt, vilket bara är 10 kilo kvar. Och ja har knappt tränat eller rört på mig.

Hej, Fia
Du kanske kan mejla mig ang slimex:)
Vill veta vart du köpt? Om de finns några biverkningar osv:)
Mvh JJ

Endast köper om de har postförskott?
Annars blir man lurad totalt

Hei,

jeg er meget interessert i å kjøpe ekte slimex produkter. Men siden produktet er strengt i Norge, er det vansklig for meg å kjøpe produktet. Er det noen som selger disse tablettene så er jeg interessert i å kjøpe dem.
Send meg gjerne en mail på. gonulguler5@gmail.com

Tusen takk for all hjelp!

hej, jag köpte slimex på slimex.com och ingen bipacksedel medföljde, jag tar antipsykotisk medicin och efter ett par dagar fick jag psykos av bantningspillret slimex, jag lades in på psykos avd på danderyd o har bara varit deprimerad, sedan tog mamma tabletterna ifrån mig och jag mådde bättre igen, nu har jag anmält detta till polisen eftersom detta hände och jag har hört att de är olagliga i sverige och de sälj på nätet utan att man ska bekräfta sin ålder. skittabletter!

Att tala om produkter med märke är inte fullt trovärdigt, det finns två realistiska alternativ. Den skällande uppskattningen är från konkurrenten, den berömmande från affärsmannen själv.

Upptagningen av kalorier borde bli mindre eller/och konsumtionen större.
Senast läste jag att proteiner kan avlägsna hungerkänsla. Soja(mjöl) är proteinrik och väl kalorifattig

Vill verkligen också varna för dessa. Jag försökte kolla upp dem innan jag beställde, då såg jag inga varningar. Nu vet jag bättre! KÖP ABSOLUT INTE AV DESSA. En dator står och tuggar ut automatiska svar om att man snart ska få sina varor.- Bara lite tålamod till - så man ska hålla sig lite lugn- men inga varor kommer.

Hej! Jag har reductil och är seriös. har 3måna förbrukning och säljer dem för 1300 + frakt. hör av dig om du är intresserad. //Emmy

Jag har tagit Reductil i 4 veckor nu och förlorat 1 sten och känner mig mycket mer självsäker och glad på mig själv …… men ……. jag gick för att köpa igen tabletterna från där jag köpte dem innan eftersom jag har sprang ut bara för att få veta att de inte längre finns i EU. Jag är mycket missnöjd med detta och har försökt massor av amerikanska webbplatser för att försöka köpa dem men har ingen lycka. Bara en brittisk hemsida fick mig att lita på dem och har köpt generiska Reductil piller 15 mg, (eftersom Reductil inte är tillgängligt) inga klagomål, det verkligen fungerar, trevlig kundservice och snabb leverans bara en vecka. Om du är intresserad titta på http://meds-phatmacy.net. Det är ett onlineapotek bygger mer på impotens Vården, men de har också olika andra piller för några problem.

Sluta leta längre. Apotek101 erbjuder en rad bantningsprodukter till låga priser som alla har konstaterad positiv effekt. Jag och min mamma har prövat all deras produkter, och alla med lyckat resultat.

http://apotek101.com/ga_ner_i_vikt

säljer Reductil 15 mg
märke Abbott. pris 30 st
700 kr. 60 st 1200 kr.
har ett par hundra kvar först till kvarn. abbottreductil@gmail.com
tar en dag skicka inom sverige

Jag gick ner 10 kilo i 2 månader! Jag har köpt Reductil från pharmacy4-eu.net och är mycket nöjd. Verkar vara riktiga tabletter, jag känner mej inte hungrig alls längre. Jag måste oftast påminna mej själv om att jag måste äta :)

Köper mina i sverige. bantarmedreductil@gmail.com kommer inom 2 dagar. Bra pris o mycket effektiva. Kram Petra

Jag förlorade 8 kg i två månader. Jag köpte Reductil 15 mg på pharmacy-free.com och är mycket nöjda. Jag klippte aptiten och hjälper mig att balansera min alimentatia. Bra produkt. Jag rekommenderar, du hittar online apotek http://pharmacy-free.com/

Jag förlorade 8 kg i två månader. Jag köpte Reductil 15 mg på pharmacy-free.com och är mycket nöjda. Jag klippte aptiten och hjälper mig att balansera min alimentatia. Bra produkt. Jag rekommenderar, du hittar online apotek http://pharmacy-free.com/

Jag rekommenderar detta apotek http://awc-drugstore.net/catalog/Weight_Loss/Slimex.htm

Reductil köpta i USA
Pris
1 förpackning
28 st 800 kr
2 förpackningar 56 st 1400 kr.
84 st 3 förpackningar 2200 kr riktigt effektiva köpta i USA
Namn adress antal så skickar jag betalalnings info. 2 dagar inom Sverige
blismalmedreductil@Gmail. com

ANNONS
ANNONS
ANNONS