ANNONS

Mark Levengood

I vår har Mark Levengoods föreställning "sound of Mark" premiär. Vad är era åsiker om honom? Själv har jag alltid gillat Mark o har höga förhoppningar på den här showen :-)

http://www.lifeline.se/2011/12/%E2%80%9Dsound-of-mark%E2%80%9D-%E2%80%93-mark-levengood-pa%CC%8A-turne%CC%81-va%CC%8Aren-2012/

Kommentarer

Har inte sett så mycket av honom faktiskt. Men av det jag sett så kan jag nästan säga att jag föredrar Mark framför Jonas Gardell. Ska nog köpa biljetter till föreställningen i Stockholm när det börjar närma sig.

Jag lyckades inte få biljetter till föreställningen på Rival, för att den var slutsåld! Men såg i dagarna att ett till datum har lagts till för den 29/4, också på Rival. Men frågan är om jag orkar vänta så länge..:-)

Ser fram emot föreställeningen, själv ska jag gå på den senare spelningen på Rival. Hittade en kort artikel från svd där de ställer tre snabba till Mark, http://www.svd.se/kultur/tre-snabba-fragor-_6854097.svd

Hittade en intervju med Mark då han gästade Gokväll på SVT tidigare i mars :-) http://svtplay.se/v/2749100/gokvall/20_3

Undrar vad det är som är så intressant med Levengood.
Här i finsk tv har han haft åtminstone några intervjuar.
Jag vill mig skilja skillnader mellan svensk och finsk humor och tror att en finlandsksvensk "debattör" är precis som en rikssvensk och det vore intressant att veta vad som är det med Levengood ?

jag tycker att han verkar vara en sån fin person rakt igenom, det är inte många kändisar som jag känner så för. Han verkar så sympatisk o trevlig i alla intervjuer jag har sett med honom. Så det är väl det jag gillar med honom.

Här finns ännu en interjvu med Mark Levengood. Där han talar om hur hans nya show blev en "ögonöppnare"

http://hbl.fi/kultur/2012-04-16/mark-levengood-soker-lyckan

ANNONS
ANNONS
ANNONS