Läs ditt horoskop på amelia.se – Helena är vår nya astrologibloggare

Helena Biehl är ny bloggare på amelia.se och i hennes blogg kommer du att kunna läsa veckans horoskop varje vecka och annat som stjärnorna berättar för oss. 

Vad kommer du att blogga om?
Jag kommer berätta när stjärnorna gynnar särskilda livsområden som t ex karriär, kärlek och kreativitet. Astrologi är ett tacksamt område att blogga om eftersom planeterna rör sig hela tiden och pekar på möjligheter och utmaningar från dag till dag. Läsarna kan förvänta sig att få läsa om de generella trenderna för just deras stjärntecken i min blogg.

När började du intressera dig för astrologi?
Jag har varit intresserad av astrologi och stjärntecknen ända sedan tonåren men jag började läsa in mig på ämnet för drygt elva år sedan. Det stämmer för bra för att inte ta hänsyn till det i det dagliga livet och en gång i tiden var stjärnorna kungar och drottningars viktigaste vägledare inför stora beslut.Varför inte idag också? Jag har framgångsrikt använt astrologi för egen del och för att rådge vänner och bloggläsare under flera års tid.

Kan man tro på det stjärnorna säger oss?
Absolut! Att vägledas av stjärnornas råd är också lättare än annan alternativ vägledning, enligt min mening. Alla kan se i kalendern när det är fullmåne eller nymåne. Tidsmässigt tycker jag därför att astrologi ger en mer korrekt vägledning. Datumen kan inte ifrågasättas. Vi har alla unika personliga horoskopkartor. Ju mer man vet om sin egen horoskopkarta desto mer information kan man få ut av horoskop.

Vad gör du en morgon stjärnorna säger åt dig att det är en otursdag?
Jag ogillar namnet otursdagar – jag vill hellre visa på möjligheter. Men visst finns det dagar då man hellre stannar i sängen än ger sig iväg för att pitcha företagsidéer. Jag kommer uppmärksamma när vi har utmaningar att vänta och hur man bäst tacklar dem.

Du bor delvis på landet, vad är det bästa med det?
Att det är lugnt och att jag får andas frisk luft. Jag ser rådjur hoppa över ängarna när jag tar min morgonpromenad och tiden stannar en aning. Lantlivet ger ro i själen och är ett sätt att landa i mig själv när det varit mycket. Men jag skulle aldrig kunna leva utan storstadens brus och kreativitet.
Här hittar du direkt till bloggen Helens Horoskop