I Skövde vet alla vem hon är. Nu är ameliabloggaren Johanna Toftby aktuell i TV3:s nya realityserie Småstadsdrottningar. I serien får vi hänga med i hennes hektiska vardag på frisörsalongen och på romantiska stunder tillsammans med nya kärleken Janne Fors.

Det har gått fyra år sedan bloggerskan Johanna Toftby sist syntes i tv. Då var hon singel och sökte kärleken i publiksuccén Ensam mamma söker. Nu är hon tv-aktuell igen, och den här gången har hon en man vid sin sida.
– Janne är min stora kärlek, säger hon och det hörs att hon är säker på sin sak. Äntligen har hon hittat rätt.
Janne Fors var med i en senare säsong av Ensam mamma söker och han och Johanna träffades via gemensamma vänner. De vet båda vad det innebär att synas på tv – och nu är det dags igen.
– I tv-serien följer ju kamerorna med i min vardag och där är Janne numera en jätteviktig del.

”Alla kvinnor är drottningar”


I tv-serien Småstadsdrottningar får tittarna följa fyra färgstarka kvinnor som alla är ”lokalkändisar” i varsin mindre svensk stad. De sticker ut, de syns lite mer och de känner många. Alla vet vilka de är.
– Vi är väl inte mellanmjölk, helt enkelt. Men jag är långt ifrån en drottning. Dessutom är alla kvinnor drottningar på sitt sätt, säger Johanna Toftby när programmets titel kommer på tal.
Hon bestämde sig för att ställa upp i programmet för att visa upp sin vardag. Att hon jobbar och sliter precis som alla andra.
– Jag ville visa upp mitt liv så som det faktiskt ser ut. De som läser min blogg vet en hel del om mig, men där försöker jag att snarare lägga upp bilder på mig själv som kan vara peppande och inspirerande. Nu får de se den osminkade sanningen, säger Johanna och skrattar.

 

TV-serien Småstadsdrottningar har premiär på TV3
tisdagen den 30 oktober klockan 21.00.


LÄS MER:  Missa inte Johanna Toftbys blogg på amelia.se

NUVARANDE Johanna Toftby aktuell i nya serien ”Småstadsdrottningar”
NÄSTA Höstens snyggaste skinnjackor