Little Jinder var först ut i Så mycket bättres sista avsnitt – som också är en hyllning till Ted Gärdestad. När hon får veta att Teds bror Kenneth ska komma dit för att lyssna på artisternas tolkningar blir hon lyrisk. Se hennes vackra framträdande här.

Josefine ”Little Jinder” Jinder är ett stort Ted Gärdestad-fan, något hon berättar i programmet. Under morgonens frukost berättar Tommy Nilsson att Teds bror åkt till Gotland för att lyssna på deltagarnas tolkningar av Teds och Kenneths låtskatt – något hon reagerar starkt på, i något slags glädjerus. När det väl är dags för dagens lunch är Little Jinder först ut och berättar hur mycket deras musik betytt för henne och att hon valt låten Helt nära dig då det blivit hennes snuttefilt genom åren. Därefter ställer hon sig på scen – framför Kenneth Gärdestad och de andra deltagarna i programmet.

Efter hennes sånginsats verkar Kenneth både glad och stolt över hennes version.

–  Det här var en bra version, tack så mycket!

Josefine själv berättar att det var väldigt nervöst att stå där uppe – framför Kenneth.

–  Jag kände att jag var lite skakig på rösten och sådär, jag var så nervös. Jag har aldrig varit sådär nervös tror jag. Så jag tror inte jag gjorde min starkaste sångperformance ever, men det är ju mindre viktigt i det här sammanhanget känner jag. När han sa att det var bra höll jag på att dö kände jag, av glädje.

–  Ted skulle älska det här att höra andra göra hans musik. Han sa det, bästa jag vet är när jag hör andra sjunger våra låtar, säger Kenneth i programmet.

Se Little Jinders version av Helt nära dig här under

 

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

NUVARANDE Little Jinders version av ”Helt nära dig” var skakigt vackert: ”Jag var så nervös”
NÄSTA Danny Saucedos gospel-version ”För kärlekens skull” är fruktansvärt mäktig