Dolly Partons superhit ”Jolene” från 1974 har fått nytt liv, det var under tv-programmet ”The Voice” som countrystjärnan valde att framföra låten på ett helt nytt sätt tillsammans med gudbarnet Miley Cyrus och acapella-gruppen Pentatonix. Och snacka om gåshud!

Dolly Parton har varit verksam artist sedan slutet av 1960-talet och är en av världens mest produktiva låtskrivare som har  skrivit och registrerat över 3 000 låtar (!). En av hennes absolut största hits, ”Jolene” släpptes 1974 och håller än – det bevisar det här klippet ni kommer få se nedan.

I succéprogrammet ”The Voice”, där hennes gudbarn Miley Cyrus sitter med i jurypanelen valde nu 70-åriga (men ändå evigt unga) Dolly att framföra låten tillsammans med Miley – men också med acapella-gruppen Pentatonix. 

Miley gjorde en egen version av låten för fyra år sedan och vokalgruppen Pentatonix gjorde en tidigare i år och i tv-programmet ”The Voice” valde alla att förenas på scenen för att framföra låten tillsammans. Man brukar ju säga att ju fler kockar, desto sämre soppa, men icke denna gång! Klippet har redan setts närmare 2 miljoner gånger på Youtube, och vi förstår verkligen varför. Kolla här och döm själv:

Wow, visst var den här versionen av låten heeelt fantastisk? Vi skulle kunna lyssna på den om och om och om igen.

Vill du se mer sånt här? Gör som 27 000 andra och gilla amelia på Facebook och Instagram! 

NUVARANDE Dolly Parton gör ny succé med Jolene – får hjälp av sitt gudbarn och acapellagruppen Pentatonix
NÄSTA Håll farten i vinter! – vår guide till vinterlöpning