I annonssamarbete med SILJA LINE

Fem tips som får kärleken att hålla

Går kärlekslivet lite på rutin? Bråkas det redan vid frukostbordet? Sitt lugnt i båten. Här är sju kärleksbudord som varje relation bör leva efter.

 1. Mousserande vin och frukt.
  1. Uppvakta varandra. Gillar din partner en skvätt honung i kvällsteet? Drömmer hen om att uppleva en ny stad? Uppmärksamma det som är viktigt i din partners liv och lär känna drömmar, oro och livsmål. På en kryssning har ni all tid för varandra. Varför inte överraska din partner med blommor, champagne eller choklad i hytten när ni kommer ombord.

   Silja Symphony.

   Passa på att ta er iväg långt från vardagens snurr, jobb, tvätthögar och måsten med Silja Line.

  2. Visa respekt. Även i lyckliga parrelationer uppstår konflikter och kriser. Det är inte kriserna som är hotet mot en lycklig relation, det är hur du bemöter dem. Visa varandra fortsatt ömhet och respekt. Prioritera samtal, en härlig middag, eller varför inte en promenad på däck?
   En romantisk promenad på däck
  3. Små ömhetsbevis. Dyra presenter och lyxiga långresor i all ära. Det har visat sig att det är vardagens små kärleksbevis som verkligen betyder något. En favoritparfym i ett fint paket kan vara det finaste du kan ge din partner.
   Handla härliga parfymer ombord.
  4. Skratta tillsammans. Det är viktigt att känna sig trygg och prioriterad i en relation. Att kunna acceptera varandras svagheter, och samtidigt erkänna sina egna fel och brister. Var ärliga och öppna med varandra. Släpp loss, dansa och våga vara er själva. På dansgolvet kan ni dela både tryckare och elektroniskt.

   Ha roligt tillsammans. Dela era minnen.

   Unna dig kvalitetstid med kärleken! Missa inte Silja Lines erbjudande till amelias läsare – kryssningar till rabatterat pris!

  5. Dröm tillsammans. Dela med er av era innersta tankar, njut av fantastisk mat och roa er kungligt. Ombord har ni en fantastisk möjlighet att utforska varandra och ha roligt tillsammans. När resan är över delar ni minnen som är en bra grund när det gungar till i förhållandet.

Erbjudande: Exklusivt för amelias läsare!
Nu får du som amelias läsare upp till 20% på resor till Helsingfors och Åbo under juni, juli och augusti 2017. Gäller även hotellpaket! Boka här, glöm inte ange din rabattkod 118285.

Silja Line och amelia älskar relationer

NUVARANDE Fem tips som får kärleken att hålla
NÄSTA Yoga girl Rachel Bråthén: ”Jag var tvungen att bryta med min mamma”